ENVER KARDEŞİMİZ BÜYÜK HİZMETLER YAPACAK

Siyaset 09.06.2014 - 09:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2950+ kez okundu.
 

ENVER KARDEŞİMİZ BÜYÜK HİZMETLER YAPACAK

Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ordu'yu 'Karadeniz'in incisi' olarak  ifade eden Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, " Bu güzel coğrafyada Enver beyin Ordu'da büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum" dedi. YILMAZ: ZİYARETİNİZDEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya'nın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Öncelikle sizlere nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Ordu'da Vali olarak görev yapan ve halen AK Parti Adana Milletvekili olan Mehmet Necati Çetinkaya , bizim büyüğümüz ağabeyimizdir. Mecliste, bürokrasideki tecrübesi bilinen Necati Çetinkaya ağabeyimize tüm Ordulular adına hoşgeldiniz diyorum. Ziyaretleri nedeniyle büyük mutluluk duyduk" diye konuştu.   ENVER YILMAZ BİZİM KARDEŞİMİZ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a hizmet noktasında büyük güven duyduklarını ifade eden Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya ise, "Çok değerli kardeşim, arkadaşım ve Ordu'nun ilk büyükşehir belediye başkanı olan sayın Enver Yılmaz'a makamında "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunmak benim için şereflerin en büyüğü. Altı ilde Valilik görevinde bulundum ancak, Valilik yaptığım en zevkli illerin başında Ordu gelir. Kendimi bir noktada Ordulu da sayıyorum. Ordu, Karadeniz'in incisi bir yer. Bu güzel coğrafyada Enver beyin Ordu'da büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, açıklamasının ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi "Şeref Defteri"ni imzaladı.      
Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ordu'yu 'Karadeniz'in incisi' olarak  ifade eden Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, " Bu güzel coğrafyada Enver beyin Ordu'da büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum" dedi.

YILMAZ: ZİYARETİNİZDEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK

Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya'nın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Öncelikle sizlere nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Ordu'da Vali olarak görev yapan ve halen AK Parti Adana Milletvekili olan Mehmet Necati Çetinkaya , bizim büyüğümüz ağabeyimizdir. Mecliste, bürokrasideki tecrübesi bilinen Necati Çetinkaya ağabeyimize tüm Ordulular adına hoşgeldiniz diyorum. Ziyaretleri nedeniyle büyük mutluluk duyduk" diye konuştu.  

ENVER YILMAZ BİZİM KARDEŞİMİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a hizmet noktasında büyük güven duyduklarını ifade eden Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya ise, "Çok değerli kardeşim, arkadaşım ve Ordu'nun ilk büyükşehir belediye başkanı olan sayın Enver Yılmaz'a makamında "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunmak benim için şereflerin en büyüğü. Altı ilde Valilik görevinde bulundum ancak, Valilik yaptığım en zevkli illerin başında Ordu gelir. Kendimi bir noktada Ordulu da sayıyorum. Ordu, Karadeniz'in incisi bir yer. Bu güzel coğrafyada Enver beyin Ordu'da büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Eski Ordu Valisi ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, açıklamasının ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi "Şeref Defteri"ni imzaladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.