EŞLER KOCASIZ, ÇOCUKLAR BABASIZ...

Siyaset 15.03.2014 - 01:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4418+ kez okundu.
 

EŞLER KOCASIZ, ÇOCUKLAR BABASIZ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçim çalışmalarını Çamaş ve Fatsa ilçelerinde sürdürdü. Enginyurt’a çaılşma programı içerisinde bu kez de MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Biçici ile İl ve İlçe Teşkilatları da eşlik etti.

Çamaş İlçesi Çavuşbaşı Mahallesinde partisinin seçim bürosu açılışına katıldıktan sonra Fatsa’ya bağlı Yalıköy’de partisi tarafından organize edilen mitingde konuşma yapan Enginyurt "işsizliğe biz son vereceğiz" dedi. 17 aydır Ordu’nun makus talihini değiştirmek için 30 Mart’ın bir fırsat olduğunu düşünüyoruz diyen Enginyurt, Ordu son 10 yıldır işsizliğin en yüksek olduğu bir vilayet haline geldi. Ordu 975 Bin nüfustan 10 yılda 770 Bine düştü. Çocuklarımız İstanbul, Ankara, İzmir ve Moskova’ya göçmek zorunda kaldı. Eşler kocasız, çocuklar babasız, anne ve babalar evlatsız olmak zorunda kaldı. Onun için biz diyoruz ki 30 Mart seçimlerinde bu şehrin gençlerini, bu şehrin insanlarının işsizliğine son vermek, açlığı ortadan kaldıracak, yokluğu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirerek siz değerli kardeşlerimize yardımcı olacak projelerle işsizliğe bir son vermek istiyoruz. Bunun için bir daha diyorum ki parti Allah ayeti değil, parti futbol takımı da değil. Bütün bu hizmetlerimizi gerçekleştirebilmek için gelin bu kez bu yürekli sese bir kulak verin, bir el verin, bir destek verin ki bunları hep birlikte sandığa gömerek birlikte hadlerini bildirelim diyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.” diye konuştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçim çalışmalarını Çamaş ve Fatsa ilçelerinde sürdürdü. Enginyurt’a çaılşma programı içerisinde bu kez de MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Biçici ile İl ve İlçe Teşkilatları da eşlik etti.

Çamaş İlçesi Çavuşbaşı Mahallesinde partisinin seçim bürosu açılışına katıldıktan sonra Fatsa’ya bağlı Yalıköy’de partisi tarafından organize edilen mitingde konuşma yapan Enginyurt "işsizliğe biz son vereceğiz" dedi.

17 aydır Ordu’nun makus talihini değiştirmek için 30 Mart’ın bir fırsat olduğunu düşünüyoruz diyen Enginyurt, Ordu son 10 yıldır işsizliğin en yüksek olduğu bir vilayet haline geldi. Ordu 975 Bin nüfustan 10 yılda 770 Bine düştü. Çocuklarımız İstanbul, Ankara, İzmir ve Moskova’ya göçmek zorunda kaldı. Eşler kocasız, çocuklar babasız, anne ve babalar evlatsız olmak zorunda kaldı. 
Onun için biz diyoruz ki 30 Mart seçimlerinde bu şehrin gençlerini, bu şehrin insanlarının işsizliğine son vermek, açlığı ortadan kaldıracak, yokluğu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirerek siz değerli kardeşlerimize yardımcı olacak projelerle işsizliğe bir son vermek istiyoruz. Bunun için bir daha diyorum ki parti Allah ayeti değil, parti futbol takımı da değil. Bütün bu hizmetlerimizi gerçekleştirebilmek için gelin bu kez bu yürekli sese bir kulak verin, bir el verin, bir destek verin ki bunları hep birlikte sandığa gömerek birlikte hadlerini bildirelim diyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.