ESRAR ELE GEÇiRiLDi

Gündem 11.03.2020 - 00:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4344+ kez okundu.
 

ESRAR ELE GEÇiRiLDi

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Gülyalı ve Ünye İlçelerinde 06 Mart 2020 Cuma günü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ile Gülyalı, Ünye ve Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince (3) şüpheli şahsa ait ev ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda; (2004) gram bonzai ve (20) gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olaylarla ilgili yakalanan (3) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.       

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Gülyalı ve Ünye İlçelerinde 06 Mart 2020 Cuma günü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ile Gülyalı, Ünye ve Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince (3) şüpheli şahsa ait ev ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda; (2004) gram bonzai ve (20) gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Olaylarla ilgili yakalanan (3) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.