FINDIK ALIM FİYATLARI BELLİ OLDU

Ekonomi 11.08.2021 - 22:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3949+ kez okundu.
 

FINDIK ALIM FİYATLARI BELLİ OLDU

Fındık alım fiyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Fındık alım fiyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan katıldığı canlı yayında TMO’nun alım fiyatlarını açıkladı. Fındık alım fiyatımız yüzde 50 sağlam iç esasına göre Giresun kalite fındık için kg başına 27 lira. Levant kalite fındık içinse kg başına 26 buçuk liradır. Yüksek randımanlı fındığına en az 1 lira fazla ödeme yapılacaktır. Çiftçilerimize verdiğimiz alan bazlı mazot ve gübre desteğini de kg'de 2 lira olarak veriyoruz. Tüm bunları fiyatlara ilave ettiğimizde fındık fiyatları kg'de 29 buçuk ile 30 lira arasında gerçekleşiyor.
Fındık alım fiyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Fındık alım fiyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan katıldığı canlı yayında TMO’nun alım fiyatlarını açıkladı.

Fındık alım fiyatımız yüzde 50 sağlam iç esasına göre Giresun kalite fındık için kg başına 27 lira. Levant kalite fındık içinse kg başına 26 buçuk liradır. Yüksek randımanlı fındığına en az 1 lira fazla ödeme yapılacaktır. Çiftçilerimize verdiğimiz alan bazlı mazot ve gübre desteğini de kg'de 2 lira olarak veriyoruz.

Tüm bunları fiyatlara ilave ettiğimizde fındık fiyatları kg'de 29 buçuk ile 30 lira arasında gerçekleşiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.