FINDIK KONUŞULDU

Gündem 04.07.2020 - 01:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3585+ kez okundu.
 

FINDIK KONUŞULDU

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli , Fındık bölgelerindeki AK Partili Milletvekilleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli , Fındık bölgelerindeki AK Partili Milletvekilleriyle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,” Fındık fiyatlarına müdahale etmeye çalışan FETÖ bağlantılı firmalarla ilgili Bakan Pakdemirli’ye bilgi sunduk” dedi. TMO Genel Müdürü Ahmet Gürdal’ın da katıldığı  toplantıda fındıkla ilgili geçen sezon ve önümüzdeki sezonla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu;  Fındık üreten illerin Milletvekilleri olarak, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin Başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza, son günlerde fındık fiyatlarına müdahale etmeye çalışan FETÖ bağlantılı firmalarla ilgili bilgiler sunarak, bakanlığımızın bu firmaların önünü kesmek adına tedbir alması gerektiğini, ayrıca 2019 sezonunda üretici bahçeye girmeden açıklanan fındık fiyatlarının bu sezonda da önceden açıklanarak; TMO’nun fındık alımına devam etmesi gerektiğini ilettik. 2019 sezonunda Fındık üreticilerinin mağdur olmaması için desteklerini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve TMO Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Güldal’a teşekkür ederim.”dedi.  
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli , Fındık bölgelerindeki AK Partili Milletvekilleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli , Fındık bölgelerindeki AK Partili Milletvekilleriyle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,” Fındık fiyatlarına müdahale etmeye çalışan FETÖ bağlantılı firmalarla ilgili Bakan Pakdemirli’ye bilgi sunduk” dedi.

TMO Genel Müdürü Ahmet Gürdal’ın da katıldığı  toplantıda fındıkla ilgili geçen sezon ve önümüzdeki sezonla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu;  Fındık üreten illerin Milletvekilleri olarak, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin Başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sayın Bakanımıza, son günlerde fındık fiyatlarına müdahale etmeye çalışan FETÖ bağlantılı firmalarla ilgili bilgiler sunarak, bakanlığımızın bu firmaların önünü kesmek adına tedbir alması gerektiğini, ayrıca 2019 sezonunda üretici bahçeye girmeden açıklanan fındık fiyatlarının bu sezonda da önceden açıklanarak; TMO’nun fındık alımına devam etmesi gerektiğini ilettik.

2019 sezonunda Fındık üreticilerinin mağdur olmaması için desteklerini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve TMO Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Güldal’a teşekkür ederim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.