FINDIK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE!

Gündem 14.12.2020 - 16:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2827+ kez okundu.
 

FINDIK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleşen 2021 Bütçe AK Parti Ordu Milletvekil Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine müjdeli haber!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleşen 2021 Bütçe AK Parti Ordu Milletvekil  Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine müjdeli haber! Görüşmeleri esnasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek; 31 Aralık 2020’ye kadar sürecek olan Toprak Mahsülleri Ofisi fındık alımları hakkında görüşmelerde bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile görüşmeleri sonucunda müjdeli haberi sosyal medyasından duyuran Gündoğdu, TBMM Genel Kurulu’nda 2021 yılı bütçe görüşmeleri esnasında Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşme neticesinde, TMO’nun 2020 fındık alım süresinin yılbaşından sonra da devam ederek uzatılacağının müjdesini aldık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.    
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleşen 2021 Bütçe AK Parti Ordu Milletvekil Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine müjdeli haber!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleşen 2021 Bütçe AK Parti Ordu Milletvekil  Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine müjdeli haber!
Görüşmeleri esnasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek; 31 Aralık 2020’ye kadar sürecek olan Toprak Mahsülleri Ofisi fındık alımları hakkında görüşmelerde bulundu.
Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile görüşmeleri sonucunda müjdeli haberi sosyal medyasından duyuran Gündoğdu,
TBMM Genel Kurulu’nda 2021 yılı bütçe görüşmeleri esnasında Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşme neticesinde, TMO’nun 2020 fındık alım süresinin yılbaşından sonra da devam ederek uzatılacağının müjdesini aldık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.