FATSA‘NIN İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Yaşam 27.03.2017 - 21:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3937+ kez okundu.
 

FATSA‘NIN İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Fatsa ilçesinde ana isale ve terfi hatlarını yenilemeye devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde abone bağlantılarını gerçekleştiren OSKİ ekipleri, yaklaşık 48 saat süren uğraşlar sonrasında yeni hatlardan şehir merkezine içme suyu vermeye başladı.

ÖNCE ANA İSALE VE TERFİ HATLARI YENİLENDİ Fatsa ilçesinin yaklaşık 40 yıldır içme suyu ihtiyacını karşılayan ve kullanım ömrünü tamamlayan terfi, isale ve şebeke hatları, OSKİ ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yenileniyor. Özellikle ilçe merkezinin su ihtiyacını karşılayan çelik ve asbest boruların sık sık arıza vermesi, tamiratının uzun sürmesi ve maliyetinin yüksek olması nedeniyle ana isale ve terfi hatlarının yenilenmesinin ardından ekipler, şebekelere bağlantı sağlanması için çalışmalara başladı. ANA HATLARDAN ABONELERE SU VERİLMEYE BAŞLANDI Yaklaşık 48 saat süren yoğun ve özverili çalışmalar sonucunda, Dolunay ve Evkaf Mahalleleri ile Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde 16 adet yan kol şebeke hattını yeni içme suyu isale hatlarına bağlayan OSKİ ekipleri, böylece yeni yapılan hatlardan abonelerine içme suyu vermeye başladı. REŞADİYE CADDESİ VE ÇEVRESİNİN İÇME SUYU HATLARININ TAMAMI YENİLENDİ Fatsa ilçesinin araç ve yaya trafiği açısından en hareketli güzergâhlarından olan Reşadiye Caddesi’nde de abone bağlantılarının tamamı kısa sürede yenilenirken, 14 adet yan kol hattının ana isale hatlarına bağlantısı gerçekleştirildi. Bu çalışmayla birlikte yeni hatlardan içme suyu verilmeye başlanarak Kurtuluş, Mustafa Kemal Paşa, Dumlupınar ve Sakarya Mahalleleri’nin zaman zaman yaşamış olduğu içme suyu sorunlarına son verildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Fatsa ilçesinde ana isale ve terfi hatlarını yenilemeye devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde abone bağlantılarını gerçekleştiren OSKİ ekipleri, yaklaşık 48 saat süren uğraşlar sonrasında yeni hatlardan şehir merkezine içme suyu vermeye başladı.

ÖNCE ANA İSALE VE TERFİ HATLARI YENİLENDİ

Fatsa ilçesinin yaklaşık 40 yıldır içme suyu ihtiyacını karşılayan ve kullanım ömrünü tamamlayan terfi, isale ve şebeke hatları, OSKİ ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yenileniyor. Özellikle ilçe merkezinin su ihtiyacını karşılayan çelik ve asbest boruların sık sık arıza vermesi, tamiratının uzun sürmesi ve maliyetinin yüksek olması nedeniyle ana isale ve terfi hatlarının yenilenmesinin ardından ekipler, şebekelere bağlantı sağlanması için çalışmalara başladı.

ANA HATLARDAN ABONELERE SU VERİLMEYE BAŞLANDI

Yaklaşık 48 saat süren yoğun ve özverili çalışmalar sonucunda, Dolunay ve Evkaf Mahalleleri ile Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde 16 adet yan kol şebeke hattını yeni içme suyu isale hatlarına bağlayan OSKİ ekipleri, böylece yeni yapılan hatlardan abonelerine içme suyu vermeye başladı.

REŞADİYE CADDESİ VE ÇEVRESİNİN İÇME SUYU HATLARININ TAMAMI YENİLENDİ

Fatsa ilçesinin araç ve yaya trafiği açısından en hareketli güzergâhlarından olan Reşadiye Caddesi’nde de abone bağlantılarının tamamı kısa sürede yenilenirken, 14 adet yan kol hattının ana isale hatlarına bağlantısı gerçekleştirildi. Bu çalışmayla birlikte yeni hatlardan içme suyu verilmeye başlanarak Kurtuluş, Mustafa Kemal Paşa, Dumlupınar ve Sakarya Mahalleleri’nin zaman zaman yaşamış olduğu içme suyu sorunlarına son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.