FATSA’DA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yaşam 15.02.2017 - 13:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4311+ kez okundu.
 

FATSA’DA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaz verildi.

  POTANSİYEL ABONE SAYISI 8 BİN HANEYE ULAŞTI   Ordu Büyükşehir Belediyesinin Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetiminde söz sahibi olmasıyla birlikte, Fatsa’daki doğal gaz çalışmaları da ivme kazandı. Kış aylarının çalışmaları olumsuz yönde etkilemesine rağmen, Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaz verildi. 2017 yılında ise Dumlupınar, Kurtuluş ve Şerefiye Mahalleleri’ne doğal gaz verilmesi planlanıyor.   İlçede devam eden doğal gaz çalışmalarıyla bitlikte potansiyel abone sayısı da 7 bin 708’e ulaştı.   BAŞKAN YILMAZ, “ÇALIŞMALAR DAHA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR”   Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmalarını değerlendirerek, “Büyükşehir Belediyemizin Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetiminde söz sahibi olmasıyla birlikte, çalışmalarımız daha koordineli ve hızlı bir şekilde yapılmaya başlandı. Fatsalı hemşehrileriniz, artık doğal gazın konforu ve sıcaklığını hissediyor. İlçemize doğal gaz çalışmaları kapsamında 72 bin m hat döşendi. Evkaf ve Dolunay Mahallelerinin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaza kavuştu. İnşallah yıl sonuna kadar Dumlupınar, Kurtuluş ve Şerefiye Mahallelerimiz de doğal gaza kavuşacak” şeklinde konuştu.   HAVAMIZ DAHA TEMİZ OLACAK   Vatandaşlar ise doğal gaz çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Her ilin ve ilçenin istediği gibi biz de doğal gaz kullanmak istiyorduk. Kış aylarında kömür kokusundan nefes alamıyoruz. İnşallah doğal gaz, Fatsa ilçemizde yaygınlaşmaya başladıkça havamız daha temiz olacak ve insanımız rahat nefes alacak” dedi.
Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaz verildi.

 

POTANSİYEL ABONE SAYISI 8 BİN HANEYE ULAŞTI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetiminde söz sahibi olmasıyla birlikte, Fatsa’daki doğal gaz çalışmaları da ivme kazandı. Kış aylarının çalışmaları olumsuz yönde etkilemesine rağmen, Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaz verildi. 2017 yılında ise Dumlupınar, Kurtuluş ve Şerefiye Mahalleleri’ne doğal gaz verilmesi planlanıyor.

 

İlçede devam eden doğal gaz çalışmalarıyla bitlikte potansiyel abone sayısı da 7 bin 708’e ulaştı.

 

BAŞKAN YILMAZ, “ÇALIŞMALAR DAHA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmalarını değerlendirerek, “Büyükşehir Belediyemizin Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetiminde söz sahibi olmasıyla birlikte, çalışmalarımız daha koordineli ve hızlı bir şekilde yapılmaya başlandı. Fatsalı hemşehrileriniz, artık doğal gazın konforu ve sıcaklığını hissediyor. İlçemize doğal gaz çalışmaları kapsamında 72 bin m hat döşendi. Evkaf ve Dolunay Mahallelerinin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaza kavuştu. İnşallah yıl sonuna kadar Dumlupınar, Kurtuluş ve Şerefiye Mahallelerimiz de doğal gaza kavuşacak” şeklinde konuştu.

 

HAVAMIZ DAHA TEMİZ OLACAK

 

Vatandaşlar ise doğal gaz çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Her ilin ve ilçenin istediği gibi biz de doğal gaz kullanmak istiyorduk. Kış aylarında kömür kokusundan nefes alamıyoruz. İnşallah doğal gaz, Fatsa ilçemizde yaygınlaşmaya başladıkça havamız daha temiz olacak ve insanımız rahat nefes alacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.