FATSA’YA BÜYÜK MÜJDE!

Gündem 07.05.2020 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3529+ kez okundu.
 

FATSA’YA BÜYÜK MÜJDE!

Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, yapmış olduğu açıklamayla Ordu ve Fatsa için önemli bir müjdeyi kamuoyuyla paylaştı.

Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, yapmış olduğu açıklamayla Ordu ve Fatsa için önemli bir müjdeyi kamuoyuyla paylaştı. “Ordumuza hayırlı olsun, Fatsa’mıza müjdeler olsun.” diyerek sözlerine başlayan Ergün Taşçı,“Ordu il merkezimizde ve Ünye ilçemizde bulunan Ağır Ceza Mahkemesi’nin bir üçüncüsünü Fatsa ilçemize kazandırdık.  Yaklaşık bir yıldır Adalet Bakanımız ve HSK ile yapmış olduğumuz yoğun görüşmeler neticesinde talebimiz olan Fatsa’ya Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulması, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından olumlu karşılanmış ve bugün (5 Mayıs 2020) itibariyle de Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül tarafından kuruluş yazısı imzalanarak onaylanmıştır.” dedi. Fatsa ve çevre ilçeleri için çok önemli bir ihtiyacın karşılandığını ve bu talebin vatandaşlar tarafından yoğun şekilde gündeme getirildiğini ifade eden Taşçı,“Vatandaşlarımız, avukatlarımız ve adalet çalışanlarımız tarafından özellikle dile getirilen, Fatsa’ya Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulması sağlanmıştır.  Sayın Adalet Bakanımızla yapmış olduğumuz görüşmeler ve bu ihtiyaca dair taleplerimiz karşılık buldu. Fatsa Adliyesi’nde Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu kurulma kararı Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından olumlu görüş ile Adalet Bakanlığımıza sunuldu. Sayın Bakanımız da bu kararı onaylayarak bizlere müjdesini verdi. Sayın Bakanımız Abdülhamit Gül’e bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Tüm bakanlık bürokratlarımıza, HSK başkanı ve üyelerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde açıklama yaptı. Fatsa’ya Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulmasıyla ilimizdeki mevcut adliyelerin iş yükünün hafifleyeceğini, Fatsa ve çevre ilçelerdeki vatandaşların daha yakın bir yerde adli işlerini takip etme imkanı bulacağını da sözlerine ekleyen Ergün Taşçı,“Adalet hizmetlerinin, tüm bireyler için eksiksiz ve istisnasız olarak hızlı, etkin ve erişilebilir olması devletimizin en önemli öncelikleri arasındadır." diyerek sözlerini tamamladı.  
Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, yapmış olduğu açıklamayla Ordu ve Fatsa için önemli bir müjdeyi kamuoyuyla paylaştı.

Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, yapmış olduğu açıklamayla Ordu ve Fatsa için önemli bir müjdeyi kamuoyuyla paylaştı.

“Ordumuza hayırlı olsun, Fatsa’mıza müjdeler olsun.” diyerek sözlerine başlayan Ergün Taşçı,“Ordu il merkezimizde ve Ünye ilçemizde bulunan Ağır Ceza Mahkemesi’nin bir üçüncüsünü Fatsa ilçemize kazandırdık. 

Yaklaşık bir yıldır Adalet Bakanımız ve HSK ile yapmış olduğumuz yoğun görüşmeler neticesinde talebimiz olan Fatsa’ya Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulması, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından olumlu karşılanmış ve bugün (5 Mayıs 2020) itibariyle de Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül tarafından kuruluş yazısı imzalanarak onaylanmıştır.” dedi.

Fatsa ve çevre ilçeleri için çok önemli bir ihtiyacın karşılandığını ve bu talebin vatandaşlar tarafından yoğun şekilde gündeme getirildiğini ifade eden Taşçı,“Vatandaşlarımız, avukatlarımız ve adalet çalışanlarımız tarafından özellikle dile getirilen, Fatsa’ya Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulması sağlanmıştır. 

Sayın Adalet Bakanımızla yapmış olduğumuz görüşmeler ve bu ihtiyaca dair taleplerimiz karşılık buldu. Fatsa Adliyesi’nde Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu kurulma kararı Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından olumlu görüş ile Adalet Bakanlığımıza sunuldu. Sayın Bakanımız da bu kararı onaylayarak bizlere müjdesini verdi. Sayın Bakanımız Abdülhamit Gül’e bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Tüm bakanlık bürokratlarımıza, HSK başkanı ve üyelerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Fatsa’ya Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulmasıyla ilimizdeki mevcut adliyelerin iş yükünün hafifleyeceğini, Fatsa ve çevre ilçelerdeki vatandaşların daha yakın bir yerde adli işlerini takip etme imkanı bulacağını da sözlerine ekleyen Ergün Taşçı,“Adalet hizmetlerinin, tüm bireyler için eksiksiz ve istisnasız olarak hızlı, etkin ve erişilebilir olması devletimizin en önemli öncelikleri arasındadır." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.