FATSA DEĞİŞİMİ HİSSEDİYOR

Yaşam 03.01.2017 - 09:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2790+ kez okundu.
 

FATSA DEĞİŞİMİ HİSSEDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdüğü sıcak asfalt yol çalışması ve sanat yapıları imalatıyla değişimi hissettirmeye devam ediyor. Fatsa ilçesinde de birçok noktada önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi halkın takdirini topluyor.

KALEÖNÜ, HOYLU, TAHTABAŞ VE YENİKENT GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR   752 Km Sıcak Asfalt Yol programı kapsamında ilçeleri sıcak asfaltın konforuyla buluşturan Büyükşehir, Fatsa ilçesine bağlı Kaleönü, Hoylu, Tahtabaş ve Yenikent Mahalleleri yolunda da çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 5 km’si sıcak asfalt dökülecek olan yolda çalışmanın 3 km’si tamamlanırken, güzergâh üzerinde 150 m x 5 m çapında taş duvar ve 4.8 km uzunluğunda drenaj hattı inşa edilecek.   ERENYURT MAHALLESİ İLE FATSA KARAYOLU BAĞLANTISI TAMAMLANACAK   752 Km Sıcak Asfalt Projesi ile çalışma programına alınan Erenyurt Mahallesi ile Fatsa Karayolu bağlantısının 7 km’si sıcak asfaltla buluşturulacak. Bu zamana kadar 2.5 km’si sıcak asfaltla kaplanan yolda 300 x 5 m taş duvar imalatı ve 2 x 2 x 15 m boyutlarında 3 adet menfez imalatı gerçekleştirilecek.   YOLLAR SANAT YAPILARIYLA KORUMAYA ALINIYOR   Buharı, Yassıbahçe ve Bülbül bağlantı yolunun 3 km’sinde birinci kat sathi kaplama yapan Büyükşehir Belediyesi, Evkaf mahallesi Hastane Caddesi’nde de 450 m bitümlü sıcak karışım dökerek 600 m baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdiği yolu konforlu hâle getirdi. Yolları modern görünüme kavuşturan ekipler, Bolaman Kuyudibi mevkiinde 2 x 2 x 25 m menfez, Fatsa Çöteli ve Ünye Şenyurt bağlantısında gerçekleştirdiği 62 m x 9 m taş duvar, 1.5 x 1.5 x 8 m boyutlarında menfez imalatıyla da yolları koruma altına aldı.   BU YIL 25 MİLYON TL’LİK YOL YATIRIMI YAPACAĞIZ   Fatsa ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan mahalle ve grup yollarındaki çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanındaki her yolda çalışmalarımız bulunuyor. Geride bıraktığımız süreçte Fatsa’da 21 milyon TL’lik yol yatırımı gerçekleşirdik. Bu yıl da 25 milyon TL’lik yol yatırımı yapacağız. Altyapı ve doğal gaz çalışmaları tamamlanan bu yollarımız, 25 yıl garantili olacak ve daha sonra bir başkası tarafından sökülemeyecek” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdüğü sıcak asfalt yol çalışması ve sanat yapıları imalatıyla değişimi hissettirmeye devam ediyor. Fatsa ilçesinde de birçok noktada önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi halkın takdirini topluyor.
KALEÖNÜ, HOYLU, TAHTABAŞ VE YENİKENT GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
 
752 Km Sıcak Asfalt Yol programı kapsamında ilçeleri sıcak asfaltın konforuyla buluşturan Büyükşehir, Fatsa ilçesine bağlı Kaleönü, Hoylu, Tahtabaş ve Yenikent Mahalleleri yolunda da çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 5 km’si sıcak asfalt dökülecek olan yolda çalışmanın 3 km’si tamamlanırken, güzergâh üzerinde 150 m x 5 m çapında taş duvar ve 4.8 km uzunluğunda drenaj hattı inşa edilecek.
 
ERENYURT MAHALLESİ İLE FATSA KARAYOLU BAĞLANTISI TAMAMLANACAK
 
752 Km Sıcak Asfalt Projesi ile çalışma programına alınan Erenyurt Mahallesi ile Fatsa Karayolu bağlantısının 7 km’si sıcak asfaltla buluşturulacak. Bu zamana kadar 2.5 km’si sıcak asfaltla kaplanan yolda 300 x 5 m taş duvar imalatı ve 2 x 2 x 15 m boyutlarında 3 adet menfez imalatı gerçekleştirilecek.
 
YOLLAR SANAT YAPILARIYLA KORUMAYA ALINIYOR
 
Buharı, Yassıbahçe ve Bülbül bağlantı yolunun 3 km’sinde birinci kat sathi kaplama yapan Büyükşehir Belediyesi, Evkaf mahallesi Hastane Caddesi’nde de 450 m bitümlü sıcak karışım dökerek 600 m baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdiği yolu konforlu hâle getirdi. Yolları modern görünüme kavuşturan ekipler, Bolaman Kuyudibi mevkiinde 2 x 2 x 25 m menfez, Fatsa Çöteli ve Ünye Şenyurt bağlantısında gerçekleştirdiği 62 m x 9 m taş duvar, 1.5 x 1.5 x 8 m boyutlarında menfez imalatıyla da yolları koruma altına aldı.
 
BU YIL 25 MİLYON TL’LİK YOL YATIRIMI YAPACAĞIZ
 
Fatsa ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan mahalle ve grup yollarındaki çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanındaki her yolda çalışmalarımız bulunuyor. Geride bıraktığımız süreçte Fatsa’da 21 milyon TL’lik yol yatırımı gerçekleşirdik. Bu yıl da 25 milyon TL’lik yol yatırımı yapacağız. Altyapı ve doğal gaz çalışmaları tamamlanan bu yollarımız, 25 yıl garantili olacak ve daha sonra bir başkası tarafından sökülemeyecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.