FATSA'DA ENGELSİZ OYUN PARKI KURULDU

Yaşam 12.01.2017 - 17:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3122+ kez okundu.
 

FATSA'DA ENGELSİZ OYUN PARKI KURULDU

Fatsa Belediyesi halkın sosyal yaşam alanları içerisinde bulunan parklarda yenileme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Zafer Parkı revize ediliyor. Bir adet engelsiz oyun grubu, zıp zıp, tahterevalli, engelsiz salıncak ve diğer oyun elemanları gibi yeni nesil çocuk oyun grupları yerleştirilerek park, en kısa zamanda tamamlanarak çocukların ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan  parkların çocukların ve ailelerin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlara dönüştüğünü belirterek, “Zafer Parkımız, modern çocuk oyun grupları ve yenileme çalışmaları sonrası daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuştu. Engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın hayata karışmaları, bizlerle birlikte olmaları ile yaşadığımız kent daha da renklenecek ve farklı anlamlar kazanacaktır. Bu bilinçle bu parkımız da kentimizin ilk olma özelliğine sahip engelsiz bir çocuk oyun gurubumuz bulunuyor. zıp zıp, tahterevalli, engelsiz salıncak ve diğer oyun elemanları gibi yeni nesil çocuk oyun grupları yerleştirildi. Kısacası vatandaşlarımızın sosyalleştiği, çocuklarımızın oyun oynayarak güzel ve eğlenceli vakit geçirdiği Zafer Parkımız çok daha modern ve estetik bir görünüme kavuştu” dedi.  Son olarak Başkan Anlayan vatandaşlara seslenerek; “ Lütfen bu parkları kendi eviniz, kendi eşyanız gibi düşünerek koruyunuz. Yapılan parklar ne kadar uzun süre dayanırsa çocuklarımız da o kadar mutlu olacaktır” dedi.
Fatsa Belediyesi halkın sosyal yaşam alanları içerisinde bulunan parklarda yenileme çalışmaları yapmaya devam ediyor.
Zafer Parkı revize ediliyor. Bir adet engelsiz oyun grubu, zıp zıp, tahterevalli, engelsiz salıncak ve diğer oyun elemanları gibi yeni nesil çocuk oyun grupları yerleştirilerek park, en kısa zamanda tamamlanarak çocukların ve vatandaşların hizmetine sunuldu.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan  parkların çocukların ve ailelerin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlara dönüştüğünü belirterek, “Zafer Parkımız, modern çocuk oyun grupları ve yenileme çalışmaları sonrası daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuştu. Engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın hayata karışmaları, bizlerle birlikte olmaları ile yaşadığımız kent daha da renklenecek ve farklı anlamlar kazanacaktır. Bu bilinçle bu parkımız da kentimizin ilk olma özelliğine sahip engelsiz bir çocuk oyun gurubumuz bulunuyor. zıp zıp, tahterevalli, engelsiz salıncak ve diğer oyun elemanları gibi yeni nesil çocuk oyun grupları yerleştirildi. Kısacası vatandaşlarımızın sosyalleştiği, çocuklarımızın oyun oynayarak güzel ve eğlenceli vakit geçirdiği Zafer Parkımız çok daha modern ve estetik bir görünüme kavuştu” dedi. 
Son olarak Başkan Anlayan vatandaşlara seslenerek; “ Lütfen bu parkları kendi eviniz, kendi eşyanız gibi düşünerek koruyunuz. Yapılan parklar ne kadar uzun süre dayanırsa çocuklarımız da o kadar mutlu olacaktır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.