FATSA'DA YENİ İÇME SUYU HATLARI HİZMETE BAŞLADI

Yaşam 21.03.2018 - 16:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4139+ kez okundu.
 

FATSA'DA YENİ İÇME SUYU HATLARI HİZMETE BAŞLADI

Fatsa’da içme suyu ana isale hattında sürdürdüğü çalışmaları sonlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçeye yeni hattan su vermeye başladı.

Kullanım ömrünü tamamlandığı için sık sık arıza veren isale hattında yapılan çalışmalar kapsamında, yaklaşık 6.000 metre duktil ve çelik boru imalatı yapan ekipler, su iletimini artık yeni döşenen hatlardan sağlıyor. YENİ HATTAN SAĞLIKLI İÇME SUYU İLETİLİYOR Bölgenin içme suyu ihtiyacına cevap veremez hâle gelen ana isale hattında çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri, bu kapsamda 6.000 metre duktil ve çelik boru imalatı gerçekleştirdi. 2017 yılı sonunda çalışmaları tamamlayan ekipler, test ve deneme sürecinin ardından temiz ve sağlıklı içme suyunu vatandaşlara yeni döşenen hatlardan ulaştırıyor. İçme suyunun akış hızını sağlayan terfi merkezi binasını da revize ederek boruları yenileyen OSKİ ekipleri, Fatsa ilçe merkezinin içme suyu ihtiyacını yeni ve daha sağlıklı isale hatlarından karşılıyor.
Fatsa’da içme suyu ana isale hattında sürdürdüğü çalışmaları sonlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçeye yeni hattan su vermeye başladı.

Kullanım ömrünü tamamlandığı için sık sık arıza veren isale hattında yapılan çalışmalar kapsamında, yaklaşık 6.000 metre duktil ve çelik boru imalatı yapan ekipler, su iletimini artık yeni döşenen hatlardan sağlıyor.

YENİ HATTAN SAĞLIKLI İÇME SUYU İLETİLİYOR

Bölgenin içme suyu ihtiyacına cevap veremez hâle gelen ana isale hattında çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri, bu kapsamda 6.000 metre duktil ve çelik boru imalatı gerçekleştirdi. 2017 yılı sonunda çalışmaları tamamlayan ekipler, test ve deneme sürecinin ardından temiz ve sağlıklı içme suyunu vatandaşlara yeni döşenen hatlardan ulaştırıyor.

İçme suyunun akış hızını sağlayan terfi merkezi binasını da revize ederek boruları yenileyen OSKİ ekipleri, Fatsa ilçe merkezinin içme suyu ihtiyacını yeni ve daha sağlıklı isale hatlarından karşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.