FECİ KAZADA CAN PAZARI YAŞANDI

Asayiş 11.07.2015 - 01:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3420+ kez okundu.
 

FECİ KAZADA CAN PAZARI YAŞANDI

Feci kazada adeta can pazarı yaşandı. Fatsa-Kumru karayolunda minibüsle otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı.

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı. Kaza, Fatsa-Kumru karayolunda Mustafa Gıdıkçıoğlu idaresindeki 55 EJ 483 plakalı otomobil ile Salih Sunma idaresindeki 52 M 8670 plakalı yolcu minibüsüyle kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Gıdıkçıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil ve minibüste bulunan Eren Gayır, Yahya Ağırbaşlı, Şenel Can, Neslihan Arca, Müberra Arca, Edanur Arca, Osman Emre Arca, Sami Biçim, Selahattin Ataş, Adnan Ayırmak ve minibüs şoförü Salih Sunma yaralandı. Kaza yerinde adeta can pazarı yaşanırken, yaralılar, ambulanslarla Fatsa’da bulunan devlet ve özel hastanelere kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Feci kazada adeta can pazarı yaşandı. Fatsa-Kumru karayolunda minibüsle otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı.

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı. Kaza, Fatsa-Kumru karayolunda Mustafa Gıdıkçıoğlu idaresindeki 55 EJ 483 plakalı otomobil ile Salih Sunma idaresindeki 52 M 8670 plakalı yolcu minibüsüyle kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi.

Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Gıdıkçıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil ve minibüste bulunan Eren Gayır, Yahya Ağırbaşlı, Şenel Can, Neslihan Arca, Müberra Arca, Edanur Arca, Osman Emre Arca, Sami Biçim, Selahattin Ataş, Adnan Ayırmak ve minibüs şoförü Salih Sunma yaralandı.

Kaza yerinde adeta can pazarı yaşanırken, yaralılar, ambulanslarla Fatsa’da bulunan devlet ve özel hastanelere kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.