FET֒DEN 12 ÖĞRETMEN GÖZALTINDA

Asayiş 10.02.2017 - 18:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4178+ kez okundu.
 

FET֒DEN 12 ÖĞRETMEN GÖZALTINDA

Samsun merkezli 2 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 12 eski öğretmen gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Samsun merkez ve ilçeleri ile Ordu’da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda daha önce meslekten ihraç edilen 12 öğretmen gözaltına alındı. Örgütün şifreli haberleşme uygulaması “ByLock”u kullandıkları iddia edilen zanlılar, emniyete götürüldü. Operasyon kapsamında soruşturmanın sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
Samsun merkezli 2 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 12 eski öğretmen gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Samsun merkez ve ilçeleri ile Ordu’da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda daha önce meslekten ihraç edilen 12 öğretmen gözaltına alındı.

Örgütün şifreli haberleşme uygulaması “ByLock”u kullandıkları iddia edilen zanlılar, emniyete götürüldü.

Operasyon kapsamında soruşturmanın sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.