FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Gündem 14.03.2018 - 14:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3454+ kez okundu.
 

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

2018 yılı hayvan hastalıkları ile mücadele ve buzağı kayıplarının önlenmesi yılı nedeniyle buzağı ölümlerini azaltmak, buzağı kayıplarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İl Müdürlüğü tarafından ''Buzağı Ödüllü Buzağı Bakım ve Besleme Bilgi Yarışması'' düzenlendi.

2018 yılı hayvan hastalıkları ile mücadele ve buzağı kayıplarının önlenmesi yılı nedeniyle buzağı ölümlerini azaltmak, buzağı kayıplarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İl Müdürlüğü  tarafından ''Buzağı Ödüllü Buzağı Bakım ve Besleme Bilgi Yarışması'' düzenlendi. Konferans salonunda yarışmanın ilk etabı gerçekleştirilmiş ve yarışmaya 19 ilçeden İlçe Müdürlüklerinde yapılan ön eleme sonucunda yarışmaya hak kazanan toplam 86 yetiştirici  katıldı. İilk sınavın sonucunda yarışmacıları içerisinden her ilçenin birincisi seçildi. Yarışmanın öğleden sonra ki oturumunda ise 19 ilçe birincisi tekrar sınava tabi tutularak büyük finalde yarışacak 8 finalist belirlendi. Bu kapsamda Altınordu ilçesinden Levent Bilgin Karagöl, Çaybaşı ilçemizden Cemil Gümüş, Gürgentepe ilçemizden Halime Yılmaz, İkizce ilçesinden  Fatma Şentepe, Korgan ilçesinden Ömer Cört, Mesudiye ilçesinden Murat ÖZdamar, Perşembe ilçesinden Mehmet Ali Yıldırım ile Ulubey ilçesinden İbrahim Aksoy İsimli yetiştiricileri  finalde yarışmaya hak kazandı. Yarışmaya katılan tüm yetiştiricilerimize yeni doğan buzağı bakım seti hediye paketi verildi. Yarışmanın büyük finali 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00 da Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak ve birinciye ödül olarak buzağı verilecek.
2018 yılı hayvan hastalıkları ile mücadele ve buzağı kayıplarının önlenmesi yılı nedeniyle buzağı ölümlerini azaltmak, buzağı kayıplarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İl Müdürlüğü tarafından ''Buzağı Ödüllü Buzağı Bakım ve Besleme Bilgi Yarışması'' düzenlendi.

2018 yılı hayvan hastalıkları ile mücadele ve buzağı kayıplarının önlenmesi yılı nedeniyle buzağı ölümlerini azaltmak, buzağı kayıplarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İl Müdürlüğü  tarafından ''Buzağı Ödüllü Buzağı Bakım ve Besleme Bilgi Yarışması'' düzenlendi.

Konferans salonunda yarışmanın ilk etabı gerçekleştirilmiş ve yarışmaya 19 ilçeden İlçe Müdürlüklerinde yapılan ön eleme sonucunda yarışmaya hak kazanan toplam 86 yetiştirici  katıldı. İilk sınavın sonucunda yarışmacıları içerisinden her ilçenin birincisi seçildi. Yarışmanın öğleden sonra ki oturumunda ise 19 ilçe birincisi tekrar sınava tabi tutularak büyük finalde yarışacak 8 finalist belirlendi. Bu kapsamda Altınordu ilçesinden Levent Bilgin Karagöl, Çaybaşı ilçemizden Cemil Gümüş, Gürgentepe ilçemizden Halime Yılmaz, İkizce ilçesinden  Fatma Şentepe, Korgan ilçesinden Ömer Cört, Mesudiye ilçesinden Murat ÖZdamar, Perşembe ilçesinden Mehmet Ali Yıldırım ile Ulubey ilçesinden İbrahim Aksoy İsimli yetiştiricileri  finalde yarışmaya hak kazandı. Yarışmaya katılan tüm yetiştiricilerimize yeni doğan buzağı bakım seti hediye paketi verildi.

Yarışmanın büyük finali 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00 da Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak ve birinciye ödül olarak buzağı verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.