FLÜT TOPLULUĞU KONSERİ

Kültür 09.05.2018 - 07:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4252+ kez okundu.
 

FLÜT TOPLULUĞU KONSERİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Flüt Topluluğu Konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Flüt Topluluğu Konseri gerçekleştirildi. Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sarıboğa’nın şefliğini yaptığı programda Mozart, Pascal, Rossini, Joplin gibi ünlü müzisyenlerin eserleri seslendirildi. Bolivya, Peru, İrlanda, Azerbaycan ve Giresun halk ezgilerinin yer aldığı konsere Türk Müziği  ve Tiyatro Bölümleri katkıda bulundu. Konser sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sarıboğa’ya çiçek takdim etti.    
Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Flüt Topluluğu Konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Flüt Topluluğu Konseri gerçekleştirildi.

Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sarıboğa’nın şefliğini yaptığı programda Mozart, Pascal, Rossini, Joplin gibi ünlü müzisyenlerin eserleri seslendirildi. Bolivya, Peru, İrlanda, Azerbaycan ve Giresun halk ezgilerinin yer aldığı konsere Türk Müziği  ve Tiyatro Bölümleri katkıda bulundu.

Konser sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sarıboğa’ya çiçek takdim etti.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.