FOTOĞRAFLARLA 4 MEVSİM ORDU

Kültür 07.01.2019 - 17:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2640+ kez okundu.
 

FOTOĞRAFLARLA 4 MEVSİM ORDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve OFSAD tarafından 4.sü düzenlenen “4 Mevsim Ordu Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın ön elemesi gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve OFSAD tarafından 4.sü düzenlenen “4 Mevsim Ordu Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın ön elemesi gerçekleştirildi. Ordu ilinin doğal güzellikleri ve kültürel ögelerini belgeleyerek tanınmasını artırmak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak amacıyla organize edilen “4 Mevsim Ordu Ulusal Fotoğraf Yarışması”na yaklaşık 1700 fotoğraf katıldı. Yarışmanın ön eleme sonuçlarını değerlendiren ve yarışmaya çok yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Yarışmaya katılan tüm kardeşlerimizin gayretine, emeğine çok teşekkür ediyoruz” dedi. “HER GÜN DAHA MÜKEMMELE DOĞRU GİDİYORUZ” Yarışmaya yaklaşık 1700 fotoğrafın katıldığını belirten Başkan Tekintaş, “Tüm Türkiye genelinde fotoğrafa meraklı arkadaşlarımızın ilimizde gördüğü güzellikleri yansıtması açısından son derece önemli bir yarışma. Yarışma kapsamında yaklaşık 1700 fotoğrafın değerlendirilmesi gerçekleştirilecek. Yarışma neticesinde biz ödüllendirmeyi sağlayıp teşviki artırarak gelecek yıllarda daha mükemmelini gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz. Bugün ortaya çıkan sonuç bize şunu gösteriyor, her gün daha mükemmele doğru gidiyoruz” şeklinde konuştu. “ORDU’NUN TANITIMINDA ÖNEMLİ BİR YOL KAT EDİLECEK” Fotoğrafların Ordu’nun turizm ve tanıtımı açısından önemli olduğuna değinen Başkan Engin Tekintaş, “Fotoğraflar turizm açısından ilimizin geleceğe hazırlanması noktasında önemli bir vesile olacak. Yeşille mavinin iç içe olduğu bu şehirde ilkbaharın, yazın, sonbaharın ve kışın çok daha mükemmel resmedildiği bu yarışmaya katılan tüm kardeşlerimizin gayretine emeğine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve OFSAD tarafından 4.sü düzenlenen “4 Mevsim Ordu Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın ön elemesi gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve OFSAD tarafından 4.sü düzenlenen “4 Mevsim Ordu Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın ön elemesi gerçekleştirildi.

Ordu ilinin doğal güzellikleri ve kültürel ögelerini belgeleyerek tanınmasını artırmak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak amacıyla organize edilen “4 Mevsim Ordu Ulusal Fotoğraf Yarışması”na yaklaşık 1700 fotoğraf katıldı. Yarışmanın ön eleme sonuçlarını değerlendiren ve yarışmaya çok yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Yarışmaya katılan tüm kardeşlerimizin gayretine, emeğine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“HER GÜN DAHA MÜKEMMELE DOĞRU GİDİYORUZ”

Yarışmaya yaklaşık 1700 fotoğrafın katıldığını belirten Başkan Tekintaş, “Tüm Türkiye genelinde fotoğrafa meraklı arkadaşlarımızın ilimizde gördüğü güzellikleri yansıtması açısından son derece önemli bir yarışma. Yarışma kapsamında yaklaşık 1700 fotoğrafın değerlendirilmesi gerçekleştirilecek. Yarışma neticesinde biz ödüllendirmeyi sağlayıp teşviki artırarak gelecek yıllarda daha mükemmelini gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz. Bugün ortaya çıkan sonuç bize şunu gösteriyor, her gün daha mükemmele doğru gidiyoruz” şeklinde konuştu.

“ORDU’NUN TANITIMINDA ÖNEMLİ BİR YOL KAT EDİLECEK”

Fotoğrafların Ordu’nun turizm ve tanıtımı açısından önemli olduğuna değinen Başkan Engin Tekintaş, “Fotoğraflar turizm açısından ilimizin geleceğe hazırlanması noktasında önemli bir vesile olacak. Yeşille mavinin iç içe olduğu bu şehirde ilkbaharın, yazın, sonbaharın ve kışın çok daha mükemmel resmedildiği bu yarışmaya katılan tüm kardeşlerimizin gayretine emeğine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.