GENÇLER CUMHURİYET İÇİN KOŞACAK

Spor 19.09.2019 - 16:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3357+ kez okundu.
 

GENÇLER CUMHURİYET İÇİN KOŞACAK

Cumhuriyetin ilanının 96.Yıl Dönümünde Gençler Ulugöl Tabiat Park’ında Cumhuriyet için koşacak.

Cumhuriyetin ilanının 96.Yıl Dönümünde Gençler Ulugöl Tabiat Park’ında Cumhuriyet için koşacak.  Ordu Valiliği Tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gölköy Ulugöl Tabiat Parkı’nda Cumhuriyet Yol Koşusu bu yıl üçüncü kez düzenlenecek. Ordu Valiliğinin himayesinde Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Kaymakamlığı, Gölköy Belediyesinin desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'nci yılında Gölköy ilçesindeki Ulugöl Tabiat Parkı'nda Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlenecek.25 ilden yaklaşık 200 sporcunun katılacağı koşuda erkekler 5 bin , kızlar 3 bin ve halk koşusunda da 3 bin metre koşulacak. Organizasyon hakkında bilgi veren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yapılacak olan yarışmanın eşsiz doğal güzellikteki manzaraya sahip, Ulugöl´ün tanıtılması açısından da ilçeye çok şey katacağına dikkat çekti. Genç yaptığı açıklamada, “27 Ekim 2019 Pazar günü Ulugöl Tabiat Parkında Cumhuriyet Yol Koşusu yapılacak. Özellikle geride bıraktığımız yıllar da yapılan iki yarışmadan sonra Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programına da giren Ulugöl Tabiat Parkı Cumhuriyet Yol Koşusunun bu yıl üçüncüsünü organize edeceğiz. Ben tüm Orduluları hem yarışları izlemek için hem de atletizmle ilgilenen sporseverlerimizi de Halk Koşusu için Ulugöl´e davet ediyorum. Çok güzel bir organizasyon olacak. Ordu´nun eşsiz güzellikteki manzarasına sahip Ulugöl´de hem Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız hem de gençlerimiz Cumhuriyetimiz için koşacak. Bu anlamlı organizasyonu izlemek isteyenleri destek vermek amacıyla Ulugöl´e davet ediyorum. Ayrıca ilimizde yapılan organizasyonlara verdikleri desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu´na, Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz´a ve katkısı olan herkese gençlerimiz adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Yarışmada dereceye giren sporculara Gölköy Belediyesi tarafından ayrıca özel ödül verilecek olup , Gençler de Birinciye 1.000 TL, İkinciye 500 TL, Üçüncüye 250 TL Halk Koşusunda da Birinciye 500 TL, İkinciye 300 TL, Üçüncüye 200 TL verilecek   
Cumhuriyetin ilanının 96.Yıl Dönümünde Gençler Ulugöl Tabiat Park’ında Cumhuriyet için koşacak.

Cumhuriyetin ilanının 96.Yıl Dönümünde Gençler Ulugöl Tabiat Park’ında Cumhuriyet için koşacak. 
Ordu Valiliği Tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gölköy Ulugöl Tabiat Parkı’nda Cumhuriyet Yol Koşusu bu yıl üçüncü kez düzenlenecek. Ordu Valiliğinin himayesinde Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Kaymakamlığı, Gölköy Belediyesinin desteği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'nci yılında Gölköy ilçesindeki Ulugöl Tabiat Parkı'nda Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlenecek.25 ilden yaklaşık 200 sporcunun katılacağı koşuda erkekler 5 bin , kızlar 3 bin ve halk koşusunda da 3 bin metre koşulacak.
Organizasyon hakkında bilgi veren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yapılacak olan yarışmanın eşsiz doğal güzellikteki manzaraya sahip, Ulugöl´ün tanıtılması açısından da ilçeye çok şey katacağına dikkat çekti. Genç yaptığı açıklamada, “27 Ekim 2019 Pazar günü Ulugöl Tabiat Parkında Cumhuriyet Yol Koşusu yapılacak. Özellikle geride bıraktığımız yıllar da yapılan iki yarışmadan sonra Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programına da giren Ulugöl Tabiat Parkı Cumhuriyet Yol Koşusunun bu yıl üçüncüsünü organize edeceğiz. Ben tüm Orduluları hem yarışları izlemek için hem de atletizmle ilgilenen sporseverlerimizi de Halk Koşusu için Ulugöl´e davet ediyorum. Çok güzel bir organizasyon olacak. Ordu´nun eşsiz güzellikteki manzarasına sahip Ulugöl´de hem Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız hem de gençlerimiz Cumhuriyetimiz için koşacak. Bu anlamlı organizasyonu izlemek isteyenleri destek vermek amacıyla Ulugöl´e davet ediyorum. Ayrıca ilimizde yapılan organizasyonlara verdikleri desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu´na, Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz´a ve katkısı olan herkese gençlerimiz adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Yarışmada dereceye giren sporculara Gölköy Belediyesi tarafından ayrıca özel ödül verilecek olup , Gençler de Birinciye 1.000 TL, İkinciye 500 TL, Üçüncüye 250 TL Halk Koşusunda da Birinciye 500 TL, İkinciye 300 TL, Üçüncüye 200 TL verilecek   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.