GENÇLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Yaşam 05.03.2016 - 11:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3836+ kez okundu.
 

GENÇLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle 45 eserin yer aldığı Alimünyum Rölyef sergisinin açılışı yapıldı.

 45 eserin yer aldığı Alimünyum Rölyef sergisinin açılışı Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz'ın Eşi Elif Der Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yeter Yılmaz, Ak Parti Ordu Milletvekili Sayın Oktay Çanak'ın Eşi Sayın Hatice Çanak, Daire Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ve Şube Müdürleri katıldı.   Gençlik ve Spor Bakanlığımız sporun yanı sıra gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak için Türkiye genelinde gençlik merkezlerini hizmete açtı diyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ordumuzda da 3 tane gençlik merkezimiz var. Bu gençlik merkezlerimizde 15 binin üzerinde üye gençlerimiz gerek atölye, sanat ve müzik çalışmalarıyla gerekse yaz ve kış kamplarıyla zamanlarını en güzel şekilde geçiriyorlar. Bu gençlerimizin içerisinde ki güzel yetenekler böylelikle ortaya çıkmış oluyor. Bu yetenekli gençlerimizin El emeği göz nuru eserleri bugün açılışını yapacağımız sergi ile ilimizde tanıtılacaktır. İnşallah bundan sonrada farklı etkinliklerle gençlik merkezlerimiz gençlerimize daha iyi hizmetleri sunmaya devam edecektir“ diye konuştu.    Gençlerimizi böyle güzel şeylerle uğraşıyor görmekten onur duyuyoruz diyen Elif Der Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz” Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz sergi ile gençlerimizin el emeği göz nuru eserlerini yakından görme imkanı bulacağız. Gençlerimizi böyle güzel şeylerle uğraşıyor görmekten onur duyuyoruz. Böyle güzel bir hizmete vesile oldukları için İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla serginin açılışı gerçekleştirildi.  Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Katkı ve desteklerinden dolayı Elif Der Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz’a Lale İşlemeli Ayet-el Kürsi yazılı eseri hediye etti.   45 eserin yer aldığı Alimünyum Rölyef sergisi 6 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.
Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle 45 eserin yer aldığı Alimünyum Rölyef sergisinin açılışı yapıldı.

 45 eserin yer aldığı Alimünyum Rölyef sergisinin açılışı Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz'ın Eşi Elif Der Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yeter Yılmaz, Ak Parti Ordu Milletvekili Sayın Oktay Çanak'ın Eşi Sayın Hatice Çanak, Daire Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ve Şube Müdürleri katıldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığımız sporun yanı sıra gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak için Türkiye genelinde gençlik merkezlerini hizmete açtı diyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ordumuzda da 3 tane gençlik merkezimiz var. Bu gençlik merkezlerimizde 15 binin üzerinde üye gençlerimiz gerek atölye, sanat ve müzik çalışmalarıyla gerekse yaz ve kış kamplarıyla zamanlarını en güzel şekilde geçiriyorlar. Bu gençlerimizin içerisinde ki güzel yetenekler böylelikle ortaya çıkmış oluyor. Bu yetenekli gençlerimizin El emeği göz nuru eserleri bugün açılışını yapacağımız sergi ile ilimizde tanıtılacaktır. İnşallah bundan sonrada farklı etkinliklerle gençlik merkezlerimiz gençlerimize daha iyi hizmetleri sunmaya devam edecektir“ diye konuştu.

 

 Gençlerimizi böyle güzel şeylerle uğraşıyor görmekten onur duyuyoruz diyen Elif Der Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz” Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz sergi ile gençlerimizin el emeği göz nuru eserlerini yakından görme imkanı bulacağız. Gençlerimizi böyle güzel şeylerle uğraşıyor görmekten onur duyuyoruz. Böyle güzel bir hizmete vesile oldukları için İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla serginin açılışı gerçekleştirildi.

 Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Katkı ve desteklerinden dolayı Elif Der Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz’a Lale İşlemeli Ayet-el Kürsi yazılı eseri hediye etti.

 

45 eserin yer aldığı Alimünyum Rölyef sergisi 6 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.