GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Spor 25.11.2020 - 01:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3094+ kez okundu.
 

GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Ordu'da ilçelere spor malzemesi desteği devam ediyor.

Ordu'da ilçelere spor malzemesi desteği devam ediyor.          Ordu’nun Korgan ve Kumru İlçelerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Korgan ve Kumru İlçelerinde kursları ücretsiz olarak devam eden Güreş ve Taekwondo  antrenmanlarına devam eden sporculara Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara teslim edildi.  İki İlçede 400 sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellikten oluşan spor malzemeleri İlçe Müdürlüğü spor salonlarında antrenör ve sporculara teslim edildi.     
Ordu'da ilçelere spor malzemesi desteği devam ediyor.

Ordu'da ilçelere spor malzemesi desteği devam ediyor.         
Ordu’nun Korgan ve Kumru İlçelerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Korgan ve Kumru İlçelerinde kursları ücretsiz olarak devam eden Güreş ve Taekwondo  antrenmanlarına devam eden sporculara Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara teslim edildi.
 İki İlçede 400 sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellikten oluşan spor malzemeleri İlçe Müdürlüğü spor salonlarında antrenör ve sporculara teslim edildi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.