GENÇLERİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Spor 15.07.2015 - 18:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3581+ kez okundu.
 

GENÇLERİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Türkiye Taekwondo Federasyonun organize ettiği 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Mor Beyaz Spor Kulübü Teknik Direktörü Halil Öziş, “Bu şampiyonaya gelecek vaat eden sporcularımızla katılacağız” dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonun organize ettiği 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Mor Beyaz Spor Kulübü çalışmalarını sürdürüyor. Sıkı bir şekilde şampiyonaya hazırlanan Mor Beyaz Spor Kulübü Teknik Direktörü Halil Öziş, 21 Temmuz’da kampa gireceklerini ve sporcularının tecrübelerini artırmayı amaçladıklarını söyledi. Umut vaat eden sporcularla katılacağız Şampiyonaya umut vaat eden sporcularla katılacaklarını Halil Öziş, “Biz bu şampiyonaya gençler kategorisinde gelecek vaat eden sporcularımızla katılacağız. Şuan çalışmalarımızı ramazan ayı dolayısıyla çok geç saatlerde düşük yoğunluklu antrenmanlarla sürdürüyoruz” dedi. 21 Temmuz’da kampa gireceğiz 2,5 haftalık bir kamp programına gireceklerini söyleyen Öziş, “21 Temmuz tarihinde Mor Beyaz Spor Kulübü bünyesinde kamp gireceğiz. Gençlerimizi bu büyük şampiyonaya en üst düzeyde hazırlayacağız. Umut vaat eden sporcularımızın tecrübelerini artırmak amacındayız. Kamp programımız 21 Temmuz ile 7 Ağustos arasında Mor Beyaz Spor Kulübü tesisleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerinde sabah akşam programımızla sürdüreceğiz” dedi. En büyük eksikliğimiz tecrübesizliğimiz Yeterli kaynaklara sahip olmadıkları için sporcularının tecrübe sorunu yaşadıklarını ifade eden Halil Öziş, “En büyük eksikliğimiz müsabaka tecrübesi yeterli kaynaklara sahip olmadığımız için taekwondocularımızı yetiştirecek büyük maçalara katılamıyoruz. Buda sporcularımızın rakipleri karşısında dezavantajlı duruma sokuyor. Taekwondocularımızın Avrupa ve dünya şampiyonlarında yeterli tecrübe ve donanıma getiremezsek yarışma rekabetinde uzak kalıyoruz buda bizim başarı performansımızı etkiliyor” diye konuştu. Müsabaka deneyimlerini artırmak gerekiyor Sporcuların deneyimlerini artırmak gerektiğini vurgulayan Öziş, “Gençlerimize taekwondo sporunun gelişmeleri yönünde teknolojik müsabaka ekipmanı ve ulusal ve uluslararası müsabaka deneyimlerini artırmak gerekiyor. Mor Beyaz Spor Kulübü olarak ciddi bir alt yapıya sahibiz bunu verimli hale dönüştürmek için gençlerimizin önünü açmalıyız. Türkiye Şampiyonasında gençlerimizden gelecekte bizleri milli takımlarla Avrupa dünya ve olimpiyatlarda temsil edecek yeni yıldızlara çıkacağına inanıyorum. Gençler Türkiye şampiyonasında kulübümüzü ve ilimizi en iyi şeklide temsil edeceğimize inanıyorum” dedi. 
Türkiye Taekwondo Federasyonun organize ettiği 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Mor Beyaz Spor Kulübü Teknik Direktörü Halil Öziş, “Bu şampiyonaya gelecek vaat eden sporcularımızla katılacağız” dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonun organize ettiği 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Mor Beyaz Spor Kulübü çalışmalarını sürdürüyor. Sıkı bir şekilde şampiyonaya hazırlanan Mor Beyaz Spor Kulübü Teknik Direktörü Halil Öziş, 21 Temmuz’da kampa gireceklerini ve sporcularının tecrübelerini artırmayı amaçladıklarını söyledi.

Umut vaat eden sporcularla katılacağız

Şampiyonaya umut vaat eden sporcularla katılacaklarını Halil Öziş, “Biz bu şampiyonaya gençler kategorisinde gelecek vaat eden sporcularımızla katılacağız. Şuan çalışmalarımızı ramazan ayı dolayısıyla çok geç saatlerde düşük yoğunluklu antrenmanlarla sürdürüyoruz” dedi.

21 Temmuz’da kampa gireceğiz

2,5 haftalık bir kamp programına gireceklerini söyleyen Öziş, “21 Temmuz tarihinde Mor Beyaz Spor Kulübü bünyesinde kamp gireceğiz. Gençlerimizi bu büyük şampiyonaya en üst düzeyde hazırlayacağız. Umut vaat eden sporcularımızın tecrübelerini artırmak amacındayız. Kamp programımız 21 Temmuz ile 7 Ağustos arasında Mor Beyaz Spor Kulübü tesisleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerinde sabah akşam programımızla sürdüreceğiz” dedi.

En büyük eksikliğimiz tecrübesizliğimiz

Yeterli kaynaklara sahip olmadıkları için sporcularının tecrübe sorunu yaşadıklarını ifade eden Halil Öziş, “En büyük eksikliğimiz müsabaka tecrübesi yeterli kaynaklara sahip olmadığımız için taekwondocularımızı yetiştirecek büyük maçalara katılamıyoruz. Buda sporcularımızın rakipleri karşısında dezavantajlı duruma sokuyor. Taekwondocularımızın Avrupa ve dünya şampiyonlarında yeterli tecrübe ve donanıma getiremezsek yarışma rekabetinde uzak kalıyoruz buda bizim başarı performansımızı etkiliyor” diye konuştu.

Müsabaka deneyimlerini artırmak gerekiyor

Sporcuların deneyimlerini artırmak gerektiğini vurgulayan Öziş, “Gençlerimize taekwondo sporunun gelişmeleri yönünde teknolojik müsabaka ekipmanı ve ulusal ve uluslararası müsabaka deneyimlerini artırmak gerekiyor. Mor Beyaz Spor Kulübü olarak ciddi bir alt yapıya sahibiz bunu verimli hale dönüştürmek için gençlerimizin önünü açmalıyız. Türkiye Şampiyonasında gençlerimizden gelecekte bizleri milli takımlarla Avrupa dünya ve olimpiyatlarda temsil edecek yeni yıldızlara çıkacağına inanıyorum. Gençler Türkiye şampiyonasında kulübümüzü ve ilimizi en iyi şeklide temsil edeceğimize inanıyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.