“Gençlik Şöleni“ Bu Yıl Da Gençleri Coşturdu

Kültür 23.12.2014 - 18:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2527+ kez okundu.
 

“Gençlik Şöleni“ Bu Yıl Da Gençleri Coşturdu

"Gençlik Şöleni" Bu Yıl Da Gençleri Coşturdu

ORDU Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği "Gençlik Şöleni" etkinliği, üniversitemiz öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Final sınavları öncesinde öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, birlik ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Gençlik Şöleni, ODÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda öğrenciler dışında Ordu Halkının da büyük ilgi gösterdiği yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Kulüp Akademik Danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ'ın yaptığı ve birçok alanda farklı gösterilerin izleyicilerle buluştuğu "Gençlik Şöleni"nde Anadolu Rock, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Karadeniz Müziği, tulum, kemençe, klavye ve gitar eşliğinde eserler seslendirildi. Yaklaşık 3 saat boyunca devam eden gösteride Yüksel Spor Kulübünün hoca ve her yaştan sporcuları yaptıkları karate gösterisiyle yürekleri ağızlara getirirken; 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü öğrencilerinin okudukları şiirler, salonda duygulu anların yaşanmasını sebep oldu. Yüksel Spor Kulübünün spora ve sporcuya verdikleri destekleri için Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ, kulüp hocasına teşekkür belgesi takdim etti. Bunların yanı sıra Kum Sanatı icra eden öğrencilerin merak uyandıran gösterisine izleyenler büyük ilgi gösterdi. Bilek güreşi, telden yüzük geçirme oyunu, karaoke yarışması ve daha birçok yarışmayla izleyenler de sahneye çıkarak yeteneklerini gösterme fırsatı bulurken yarışmalar sonunda derece alan yarışmacılara verilen sürpriz hediyeler ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
"Gençlik Şöleni" Bu Yıl Da Gençleri Coşturdu

ORDU Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği "Gençlik Şöleni" etkinliği, üniversitemiz öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Final sınavları öncesinde öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, birlik ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Gençlik Şöleni, ODÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda öğrenciler dışında Ordu Halkının da büyük ilgi gösterdiği yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Kulüp Akademik Danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ'ın yaptığı ve birçok alanda farklı gösterilerin izleyicilerle buluştuğu "Gençlik Şöleni"nde Anadolu Rock, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Karadeniz Müziği, tulum, kemençe, klavye ve gitar eşliğinde eserler seslendirildi.

Yaklaşık 3 saat boyunca devam eden gösteride Yüksel Spor Kulübünün hoca ve her yaştan sporcuları yaptıkları karate gösterisiyle yürekleri ağızlara getirirken; 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü öğrencilerinin okudukları şiirler, salonda duygulu anların yaşanmasını sebep oldu. Yüksel Spor Kulübünün spora ve sporcuya verdikleri destekleri için Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ, kulüp hocasına teşekkür belgesi takdim etti.

Bunların yanı sıra Kum Sanatı icra eden öğrencilerin merak uyandıran gösterisine izleyenler büyük ilgi gösterdi. Bilek güreşi, telden yüzük geçirme oyunu, karaoke yarışması ve daha birçok yarışmayla izleyenler de sahneye çıkarak yeteneklerini gösterme fırsatı bulurken yarışmalar sonunda derece alan yarışmacılara verilen sürpriz hediyeler ise tüm salonu kahkahaya boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.