GENEL KURUL YAPILDI

Gündem 13.06.2019 - 12:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3495+ kez okundu.
 

GENEL KURUL YAPILDI

Ordu Emekli Sen temsilciliği 1.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Birol Kaya güven tazeledi.

Ordu Emekli Sen temsilciliği 1.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Birol Kaya güven tazeledi. ADD’de yapılan genel kurulunaa DİSK Emekli Sen Genel Merkez yöneticisi Erdoğan Tekeoğlu, Karadeniz Bölge Temsilcisi Nizamettin Kocaoğlu ve Samsun  Şube yöneticileri Arif Kutlu ve  Hayrettin Yağcı katıldı. Yapılan genel kurulda aynı temsilciler yeniden güven tazeledi. Birol Kaya, Hacı Ahmet Aksoy ve Salim Ekmekçi Ordu Temsilcik yönetimi oluştururken Genel Merkez Genel Kurul Delegesi Birol Kaya oldu.   Genel kurul sonrası çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Birol Kaya hedeflerinin bir an önce şubeleşmek olduğunu belirterek, “ Temsilciler olarak üye yapmaya başladık. Kasım ayında şube olmayı hedefledik. Bir araya gelmek, sesimizi ve taleplerimizi ortaklaştırmak zorundayız.   Emeklilerin ekonomik, sağlık, sosyal konularda sorunları çok. Bunların çözümü için çabamız sürecek. Özellikle de kriz nedeniyle maaşlarımız eridi. Geçim sıkıntısı çekiyoruz. Birçok arkadaşımız ek iş yapmak zorunda kalıyor.  Emeğimizin karşılığı olan yeterli emekli maaşını alamıyoruz. Emekliyiz ama emek ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmuyor. Hem kendi haklarımız hem de diğer emekçilerin hakları için sendika olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.
Ordu Emekli Sen temsilciliği 1.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Birol Kaya güven tazeledi.
Ordu Emekli Sen temsilciliği 1.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Birol Kaya güven tazeledi.
ADD’de yapılan genel kurulunaa DİSK Emekli Sen Genel Merkez yöneticisi Erdoğan Tekeoğlu, Karadeniz Bölge Temsilcisi Nizamettin Kocaoğlu ve Samsun  Şube yöneticileri Arif Kutlu ve  Hayrettin Yağcı katıldı.
Yapılan genel kurulda aynı temsilciler yeniden güven tazeledi. Birol Kaya, Hacı Ahmet Aksoy ve Salim Ekmekçi Ordu Temsilcik yönetimi oluştururken Genel Merkez Genel Kurul Delegesi Birol Kaya oldu.  
Genel kurul sonrası çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Birol Kaya hedeflerinin bir an önce şubeleşmek olduğunu belirterek, “ Temsilciler olarak üye yapmaya başladık. Kasım ayında şube olmayı hedefledik. Bir araya gelmek, sesimizi ve taleplerimizi ortaklaştırmak zorundayız. 
 Emeklilerin ekonomik, sağlık, sosyal konularda sorunları çok. Bunların çözümü için çabamız sürecek. Özellikle de kriz nedeniyle maaşlarımız eridi. Geçim sıkıntısı çekiyoruz. Birçok arkadaşımız ek iş yapmak zorunda kalıyor. 
Emeğimizin karşılığı olan yeterli emekli maaşını alamıyoruz. Emekliyiz ama emek ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmuyor. Hem kendi haklarımız hem de diğer emekçilerin hakları için sendika olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.