GİYSİ TOPLAMA KUTUSU’ HİZMETE AÇILDI

Gündem 10.05.2018 - 11:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3648+ kez okundu.
 

GİYSİ TOPLAMA KUTUSU’ HİZMETE AÇILDI

Altınordu Belediyesi, tekstil ürünlerinin geri kazandırılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına imkan sağlayacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nu hayata geçirdi.

Altınordu Belediyesi, tekstil ürünlerinin geri kazandırılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına imkan sağlayacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nu hayata geçirdi. Belediyecilik alanında her türlü hizmeti gerçekleştiren ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinen Altınordu Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Altınordu Belediyesi, geri dönüşüm konusunda da attığı adımlara toplumun takdirini kazanıyor. Bu kapsamda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi kullanılmayan giyim ürünlerinin geri kazandırılmasına ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına imkan sağlayacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nu hayata geçirdi. İlk etapta 22 noktaya kurulan kumbaralarla ihtiyaç sahibi insanların umudu olunurken kullanılamaz halde olanlarda geri dönüşüme kazandırılacak. BAŞKAN TEKİNTAŞ: “İLÇEMİZİ TERTEMİZ BİR GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”  Altınordu’da yardımlaşma duygusunu ön plana çıkaracak ve geri dönüşüme katkı sunacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nun ilki Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önünde hizmete açıldı. Hayata geçirilen ‘Giysi Toplama Kutuları’ hakkında açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hayata geçirilen uygulama ile hem ekonomiye katkı sunacaklarını hem de ihtiyaç sahiplerinin yararlanabileceğini söyledi. Yapılan çalışmalarla Altınordu ilçesini tertemiz bir şekilde geleceğe hazırlamaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Tekintaş, “En fazla beklenen ve talep edilen yeni bir uygulamayı Altınordu ilçemizde hayata geçiriyoruz. Kullanılmayan giysiler çöpe atıldığında ekonomik değerini kaybediyor. Sadece geri dönüşüm uygulandığında çok anlam ifade etmiyor. Ancak yaptığımız uygulama ile hem geri dönüşümü sağlıyor hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Artık evde kullanılmayan giysiler için en doğru adres ‘Giysi Toplama Kutuları’ olacaktır. İlçe genelinde oluşturulan pilot bölgelerde uygulayacağımız projemizi ilerleyen süreçlerde birçok mahallemizde uygulayacağız. Yaptığımız tüm bu uygulamalarla ilçemizi tertemiz bir şekilde geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından ‘Giysi Toplama Kutusu’na kullanılmayan elbiselerin atılması ile proje uygulanmaya başlandı.  
Altınordu Belediyesi, tekstil ürünlerinin geri kazandırılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına imkan sağlayacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nu hayata geçirdi.

Altınordu Belediyesi, tekstil ürünlerinin geri kazandırılması ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına imkan sağlayacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nu hayata geçirdi.

Belediyecilik alanında her türlü hizmeti gerçekleştiren ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinen Altınordu Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Altınordu Belediyesi, geri dönüşüm konusunda da attığı adımlara toplumun takdirini kazanıyor. Bu kapsamda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi kullanılmayan giyim ürünlerinin geri kazandırılmasına ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına imkan sağlayacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nu hayata geçirdi. İlk etapta 22 noktaya kurulan kumbaralarla ihtiyaç sahibi insanların umudu olunurken kullanılamaz halde olanlarda geri dönüşüme kazandırılacak.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “İLÇEMİZİ TERTEMİZ BİR GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

 Altınordu’da yardımlaşma duygusunu ön plana çıkaracak ve geri dönüşüme katkı sunacak olan ‘Giysi Toplama Kutusu’nun ilki Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önünde hizmete açıldı. Hayata geçirilen ‘Giysi Toplama Kutuları’ hakkında açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hayata geçirilen uygulama ile hem ekonomiye katkı sunacaklarını hem de ihtiyaç sahiplerinin yararlanabileceğini söyledi. Yapılan çalışmalarla Altınordu ilçesini tertemiz bir şekilde geleceğe hazırlamaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Tekintaş, “En fazla beklenen ve talep edilen yeni bir uygulamayı Altınordu ilçemizde hayata geçiriyoruz. Kullanılmayan giysiler çöpe atıldığında ekonomik değerini kaybediyor. Sadece geri dönüşüm uygulandığında çok anlam ifade etmiyor. Ancak yaptığımız uygulama ile hem geri dönüşümü sağlıyor hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Artık evde kullanılmayan giysiler için en doğru adres ‘Giysi Toplama Kutuları’ olacaktır. İlçe genelinde oluşturulan pilot bölgelerde uygulayacağımız projemizi ilerleyen süreçlerde birçok mahallemizde uygulayacağız. Yaptığımız tüm bu uygulamalarla ilçemizi tertemiz bir şekilde geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından ‘Giysi Toplama Kutusu’na kullanılmayan elbiselerin atılması ile proje uygulanmaya başlandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.