GİZEM ORDU'LULARDAN DESTEK BEKLİYOR

Sanat 05.09.2016 - 13:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3660+ kez okundu.
 

GİZEM ORDU'LULARDAN DESTEK BEKLİYOR

Ordulu genç yetenek Gizem Şensoy, Rising Star yarışmasında yarı finalde mücadele edecek. Gizem, Ordululardan destek bekliyor.

 Ordu, bu kez TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye yarışmasında temsil edilecek. Ordulu Gizem Şensoy, T8 ekranlarında Ordu’yu temsil edecek. Genç sanatçının dereceye girebilmesi için Ordu  halkının desteğine ihtiyacı var. 6 Eylül Salı akşamı canlı olarak yayınlanacak programda Ajda Pekkan’ın 'Düşünme Hiç' şarkısını seslendirecek olan Gizem Şensoy'a destek vermek için akıllı teleffonlardan TV8 yan ekran uygulamasını indirmek gerekiyor.  VTR (tanıtım) sırasında ve canlı yayında şarkı bitmeden mutlaka oylama yapmak gerekiyor. Geç açıldığı takdirde yapılan oylama kabul edilmiyor.  Hemşehrilerinin desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen genç yetenek Gizem Şensoy ,"Tüm Ordululardan bu yarışmada destek bekliyorum. Ordulu olmaktan ve Ordu'yu temsil edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Orada hemşehrilerimin desteğini arkamda görmek istiyorum. 2. tur yarı finale  çıkıp rakibim ile düello yapıyor olacağım. Yine Orduluların desteği ile yoluma devam etmek istiyorum" diye konuştu. 
Ordulu genç yetenek Gizem Şensoy, Rising Star yarışmasında yarı finalde mücadele edecek. Gizem, Ordululardan destek bekliyor.

 Ordu, bu kez TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye yarışmasında temsil edilecek. Ordulu Gizem Şensoy, T8 ekranlarında Ordu’yu temsil edecek.

Genç sanatçının dereceye girebilmesi için Ordu  halkının desteğine ihtiyacı var.
6 Eylül Salı akşamı canlı olarak yayınlanacak programda Ajda Pekkan’ın 'Düşünme Hiç' şarkısını seslendirecek olan Gizem Şensoy'a destek vermek için akıllı teleffonlardan TV8 yan ekran uygulamasını indirmek gerekiyor. 
VTR (tanıtım) sırasında ve canlı yayında şarkı bitmeden mutlaka oylama yapmak gerekiyor. Geç açıldığı takdirde yapılan oylama kabul edilmiyor. 
Hemşehrilerinin desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen genç yetenek Gizem Şensoy ,"Tüm Ordululardan bu yarışmada destek bekliyorum. Ordulu olmaktan ve Ordu'yu temsil edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Orada hemşehrilerimin desteğini arkamda görmek istiyorum. 2. tur yarı finale  çıkıp rakibim ile düello yapıyor olacağım. Yine Orduluların desteği ile yoluma devam etmek istiyorum" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.