GÖLKÖY’E ÜÇÜNCÜ MEYDAN

Yaşam 07.03.2017 - 17:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4381+ kez okundu.
 

GÖLKÖY’E ÜÇÜNCÜ MEYDAN

İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde üçüncü meydan projesinin yapımı için hazırlıklara başladı.

Gölköy ilçe merkezi ve Güzelyurt Mahallesi’ne görsel, estetik ve fonksiyonel nitelikte yeni meydanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Damarlı Mahallesi’ne yapılacak meydan projesinin ihalesini de gerçekleştirdi. SOSYAL ALAN EKSİKLİĞİ GİDERİLİYOR 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Başkan Enver Yılmaz’ın planladığı projeleri arasında yer alan kent meydanlarının hayata geçirilmesi için önemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sosyal alan eksikliğini gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Gölköy ilçe merkezi ve Güzelyurt Mahallesi’nin ardından Damarlı Mahallesi için de kolları sıvayan Büyükşehir ekipleri, atıl durumda olan alanı kent meydanı olarak planlayarak halkın kullanımına açacak. Meydan içerisinde saat kulesi, arkatlar, bank, ağaç altı oturma elemanları, çöp kovası, aydınlatma ve yol sınır elemanı yer alacak. Toplam 3.846 m2si baskı beton olacak projenin 1.062 m2si meydana, 227.970 m2si cami alanına ve 2.555 m2si kaldırımlara uygulanacak.
İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde üçüncü meydan projesinin yapımı için hazırlıklara başladı.

Gölköy ilçe merkezi ve Güzelyurt Mahallesi’ne görsel, estetik ve fonksiyonel nitelikte yeni meydanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Damarlı Mahallesi’ne yapılacak meydan projesinin ihalesini de gerçekleştirdi.

SOSYAL ALAN EKSİKLİĞİ GİDERİLİYOR

30 Mart yerel seçimleri öncesinde Başkan Enver Yılmaz’ın planladığı projeleri arasında yer alan kent meydanlarının hayata geçirilmesi için önemli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sosyal alan eksikliğini gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Gölköy ilçe merkezi ve Güzelyurt Mahallesi’nin ardından Damarlı Mahallesi için de kolları sıvayan Büyükşehir ekipleri, atıl durumda olan alanı kent meydanı olarak planlayarak halkın kullanımına açacak.

Meydan içerisinde saat kulesi, arkatlar, bank, ağaç altı oturma elemanları, çöp kovası, aydınlatma ve yol sınır elemanı yer alacak. Toplam 3.846 m2si baskı beton olacak projenin 1.062 m2si meydana, 227.970 m2si cami alanına ve 2.555 m2si kaldırımlara uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.