GÖLKÖY'E ANAOKULU YAPILACAK

Gündem 13.08.2020 - 16:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3066+ kez okundu.
 

GÖLKÖY'E ANAOKULU YAPILACAK

Hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından Gölköy ilçesine Anaokulu yaptırılacak.

Hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından Gölköy ilçesine Anaokulu yaptırılacak. Gölmak Limited Şirketi adına hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından Gölköy ilçesinin Kuşluvan mahallesinde yaptırılacak  Anaokulunun yapım protokolü, Valilik Makamında Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve hayırsever işadamları tarafından imzalandı. Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde 24 Şubat 2020 tarihinde "Okullardan Yarınlara" sloganıyla eğitime destek kampanyası düzenlendiğini hatırlatarak, Gölköy ilçesinde Anaokulu yaptıracak hayırsever iş insanlarına teşekkür etti. Ordu içinde ve Ordu dışında çok değerler bulunduğuna dikkat çeken Vali Sonel, eğitime yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, ”Hayırseverlerimiz tarafından yaptırılacak olan okullarımızda çocuklarımız öğrenim görecek. Vatanına, memleketine, milletine,bayrağına  bağlı fertler olarak en güzel hizmetlerde bulunacaklar. Ordumuz adına, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına hayırsever iş insanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Anaokulumuz ülkemize, milletimize, çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Anaokulu yapımı protokol imza töreninde hazır bulunan Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “İlçemiz adına Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyor, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlatılan ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek kampanyasına diğer işadamlarımızdan da destek vermelerini bekliyorum” dedi. Hayırsever Gölköylü iş insanı Hamza Günay ise yaptığı konuşmada, yıllardır gurbette çalıştıklarını, istihdam sağladıklarını söyleyerek, ”Yanımızda çalışan, emek veren işçilerimiz bizler için çok değerli. Çalışanlarımız ve şirketimiz adına okul yaptırmaya karar verdik. Sayın Valimizin yakın ilgisi bizleri çok memnun etti. İlimize yapılacak her hizmette, her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından, Gölköy ilçesinin Kuşluvan mahallesinde yaptırılacak Anaokulunun protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Gölmak Limited Şirketi adına hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından imzalandı.  
Hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından Gölköy ilçesine Anaokulu yaptırılacak.

Hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından Gölköy ilçesine Anaokulu yaptırılacak.
Gölmak Limited Şirketi adına hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından Gölköy ilçesinin Kuşluvan mahallesinde yaptırılacak  Anaokulunun yapım protokolü, Valilik Makamında Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve hayırsever işadamları tarafından imzalandı.
Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde 24 Şubat 2020 tarihinde "Okullardan Yarınlara" sloganıyla eğitime destek kampanyası düzenlendiğini hatırlatarak, Gölköy ilçesinde Anaokulu yaptıracak hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.
Ordu içinde ve Ordu dışında çok değerler bulunduğuna dikkat çeken Vali Sonel, eğitime yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, ”Hayırseverlerimiz tarafından yaptırılacak olan okullarımızda çocuklarımız öğrenim görecek. Vatanına, memleketine, milletine,bayrağına  bağlı fertler olarak en güzel hizmetlerde bulunacaklar. Ordumuz adına, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına hayırsever iş insanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Anaokulumuz ülkemize, milletimize, çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Anaokulu yapımı protokol imza töreninde hazır bulunan Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “İlçemiz adına Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyor, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlatılan ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek kampanyasına diğer işadamlarımızdan da destek vermelerini bekliyorum” dedi.
Hayırsever Gölköylü iş insanı Hamza Günay ise yaptığı konuşmada, yıllardır gurbette çalıştıklarını, istihdam sağladıklarını söyleyerek, ”Yanımızda çalışan, emek veren işçilerimiz bizler için çok değerli. Çalışanlarımız ve şirketimiz adına okul yaptırmaya karar verdik. Sayın Valimizin yakın ilgisi bizleri çok memnun etti. İlimize yapılacak her hizmette, her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sundu.
Konuşmaların ardından, Gölköy ilçesinin Kuşluvan mahallesinde yaptırılacak Anaokulunun protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Gölmak Limited Şirketi adına hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından imzalandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.