GÖLKÖY GÜZELYURT MEYDANINA KAVUŞUYOR

Yaşam 31.10.2016 - 23:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2756+ kez okundu.
 

GÖLKÖY GÜZELYURT MEYDANINA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Gölköy Güzelyurt Meydanı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tamamlandığında mahallenin hatta ilçenin önemli sosyal yaşam alanlarından biri olacak projenin %80’i tamamlandı.   YENİ YILDA MEYDAN HEDİYESİ   Güzelyurt Mahallesi’nin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 5 bin 920 metrekare alan üzerine inşa edilecek projenin %80’ini tamamladı. Oyun parkları, gezi alanları, yürüyüş yolları, kafeteryası, ışıklandırma ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların hoş vakit geçirebileceği bir alanı halkın hizmetine sunmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında tasarlanan kuru havuz ve yürüyüş yollarının imalatına başlarken alanda bulunan lavabo ve şadırvanı da yenileme çalışmasını sürdürüyor.   Başkan Enver Yılmaz’ın söz verdiği projelerden biri olan meydan çalışmasının yanı sıra meydana çıkan tüm yollar da sıcak asfaltla buluşturularak halkın hizmetine modern ve estetik bir sosyal yaşam alanı sunulacak. Çalışmaları aralıksız sürdürülen, cami bahçesi ve orta refüj de dâhil edilerek oluşturulan meydan projesinin yeni yıla girmeden tamamlanması hedefleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Gölköy Güzelyurt Meydanı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Tamamlandığında mahallenin hatta ilçenin önemli sosyal yaşam alanlarından biri olacak projenin %80’i tamamlandı.
 
YENİ YILDA MEYDAN HEDİYESİ
 
Güzelyurt Mahallesi’nin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 5 bin 920 metrekare alan üzerine inşa edilecek projenin %80’ini tamamladı. Oyun parkları, gezi alanları, yürüyüş yolları, kafeteryası, ışıklandırma ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların hoş vakit geçirebileceği bir alanı halkın hizmetine sunmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında tasarlanan kuru havuz ve yürüyüş yollarının imalatına başlarken alanda bulunan lavabo ve şadırvanı da yenileme çalışmasını sürdürüyor.
 
Başkan Enver Yılmaz’ın söz verdiği projelerden biri olan meydan çalışmasının yanı sıra meydana çıkan tüm yollar da sıcak asfaltla buluşturularak halkın hizmetine modern ve estetik bir sosyal yaşam alanı sunulacak. Çalışmaları aralıksız sürdürülen, cami bahçesi ve orta refüj de dâhil edilerek oluşturulan meydan projesinin yeni yıla girmeden tamamlanması hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.