GÖLKÖY HANIMLAR LOKALİ HİZMETE GİRDİ

Yaşam 20.06.2017 - 19:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3231+ kez okundu.
 

GÖLKÖY HANIMLAR LOKALİ HİZMETE GİRDİ

Gölköy ilçesinde kadınların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Belediyesi ve Elif-Der işbirliğiyle hazırlanan hanımlar lokali hizmete açıldı.

İftar sonrası yapılan açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Elif-Der Başkanı Yeter Yılmaz, Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Gölköylü hanımlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 15’İNCİ İLÇEDE 17’NCİ HANIMLAR LOKALİ AÇILDI Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, “İyi bir mekânda ve güzel bir ortamda Gölköylü hanım kardeşlerimizin haftanın her günü 24 saat kullanımına uygun ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir lokal hizmetlerine sunulmuş oldu. Bu mekân, ilçelerimizde hayata geçirdiğimiz 17. hanımlar lokalimiz. Aşağı yukarı tüm ilçelerimize kazandırdığımız hanımlar lokallerimiz, Gürgentepe ve Aybastı’da ikişer tane bulunuyor. Hanımlarımızın ilçe merkezlerine geldiklerinde maalesef abdest alacakları, lavaboya gidecekleri, çocuklarını emzirecekleri ve ufak tefek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hiçbir mekân yoktu. Mekânlar da güzel olunca bizler de bu tür projelere sonuna kadar destek oluyoruz. Hanım kardeşlerimizin buradaki ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ilave ne yapılacaksa biz sonuna kadar desteğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Hanımlar lokalleri, ilerleyen süreçte Perşembe, Altınordu, Mesudiye ve Kumru ilçelerinde de hizmete sunulacak.
Gölköy ilçesinde kadınların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy Belediyesi ve Elif-Der işbirliğiyle hazırlanan hanımlar lokali hizmete açıldı.

İftar sonrası yapılan açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Elif-Der Başkanı Yeter Yılmaz, Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Gölköylü hanımlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15’İNCİ İLÇEDE 17’NCİ HANIMLAR LOKALİ AÇILDI

Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, “İyi bir mekânda ve güzel bir ortamda Gölköylü hanım kardeşlerimizin haftanın her günü 24 saat kullanımına uygun ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir lokal hizmetlerine sunulmuş oldu. Bu mekân, ilçelerimizde hayata geçirdiğimiz 17. hanımlar lokalimiz. Aşağı yukarı tüm ilçelerimize kazandırdığımız hanımlar lokallerimiz, Gürgentepe ve Aybastı’da ikişer tane bulunuyor. Hanımlarımızın ilçe merkezlerine geldiklerinde maalesef abdest alacakları, lavaboya gidecekleri, çocuklarını emzirecekleri ve ufak tefek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hiçbir mekân yoktu. Mekânlar da güzel olunca bizler de bu tür projelere sonuna kadar destek oluyoruz. Hanım kardeşlerimizin buradaki ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ilave ne yapılacaksa biz sonuna kadar desteğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hanımlar lokalleri, ilerleyen süreçte Perşembe, Altınordu, Mesudiye ve Kumru ilçelerinde de hizmete sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.