Gölköy'de feci kaza!

Gündem 04.04.2015 - 00:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3601+ kez okundu.
 

Gölköy'de feci kaza!

ORDU'nun Gölköy İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu! Kazada Gölköy İlçe Nüfus Müdürü Yeter Yazarkan hayatını kaybetti, araç sürücüsü eşi Cemil Yazarkan ise ağır yaralandı.

 Kaza Ordu'nun Gölköy İlçesi Damarlı Mevkii'nde meydana geldi. Akkuş'ta ceza infaz koruma memuru olan Cemil Yazarken idaresindeki araç, iddialara göre yolun da kaygan olması sebebiyle uçuruma yuvarlandı. Kazada, araç içerisinde bulunan Gölköy İlçe Nüfus Müdürü Yeter Yazarkan olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü eşi Cemil Yazarkan ise ağrı yaralandı.    Çevredeki vatandaşlar ve sağlık görevlilerinin yardımıya ambulansa alınan Cemil Yazarkan, Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu ve Gölköy Kaymakamı Hamit Kıyıcı'nın da hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldığı öğrenildi. 
ORDU'nun Gölköy İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu! Kazada Gölköy İlçe Nüfus Müdürü Yeter Yazarkan hayatını kaybetti, araç sürücüsü eşi Cemil Yazarkan ise ağır yaralandı.
 Kaza Ordu'nun Gölköy İlçesi Damarlı Mevkii'nde meydana geldi. Akkuş'ta ceza infaz koruma memuru olan Cemil Yazarken idaresindeki araç, iddialara göre yolun da kaygan olması sebebiyle uçuruma yuvarlandı. Kazada, araç içerisinde bulunan Gölköy İlçe Nüfus Müdürü Yeter Yazarkan olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü eşi Cemil Yazarkan ise ağrı yaralandı. 

 

Çevredeki vatandaşlar ve sağlık görevlilerinin yardımıya ambulansa alınan Cemil Yazarkan, Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu ve Gölköy Kaymakamı Hamit Kıyıcı'nın da hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldığı öğrenildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.