GÜCÜNÜ SEVGİ VE FEDAKARLIKTAN ALAN MESLEK

Yaşam 23.11.2016 - 20:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1840+ kez okundu.
 

GÜCÜNÜ SEVGİ VE FEDAKARLIKTAN ALAN MESLEK

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:   Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, fedakârlık isteyen saygın mesleklerin başında gelir. Malzemesi insan olan bu değerli meslek, gücünü sevgiden alır. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın; sınırları, okul ve sınıf duvarlarıyla tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir.   Millet mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım’da, ulusal kalkınmamızın temel dayanağı olan eğitim ve öğretim faaliyeti, siz değerli öğretmenlerimizin bilgeliği, fedakârlığı, hiç eksilmeyen millet ve insan sevgisiyle gelişip güçlenmektedir.   Öğretmenlerimizin yeni nesilleri hayata hazırlama konusunda gösterdiği sorumluluk ve çok yönlü becerileri, milletimizin kendi geleceğine duyduğu yüksek güvenin temel nedenidir.   Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vefat eden ve şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin her köşesine ulaşarak özverinin en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:
 
Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, fedakârlık isteyen saygın mesleklerin başında gelir. Malzemesi insan olan bu değerli meslek, gücünü sevgiden alır. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın; sınırları, okul ve sınıf duvarlarıyla tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir.
 
Millet mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım’da, ulusal kalkınmamızın temel dayanağı olan eğitim ve öğretim faaliyeti, siz değerli öğretmenlerimizin bilgeliği, fedakârlığı, hiç eksilmeyen millet ve insan sevgisiyle gelişip güçlenmektedir.
 
Öğretmenlerimizin yeni nesilleri hayata hazırlama konusunda gösterdiği sorumluluk ve çok yönlü becerileri, milletimizin kendi geleceğine duyduğu yüksek güvenin temel nedenidir.
 
Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vefat eden ve şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin her köşesine ulaşarak özverinin en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.