GÜLŞEN KANSERE YENİLDİ

Yaşam 25.08.2017 - 14:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3652+ kez okundu.
 

GÜLŞEN KANSERE YENİLDİ

ORDU'da bir süre önce CHP İl Başkanlığı'nda görev yapan iç mimar Gülşen Şıhoğlu, amansız hastalığa yenik düştü, İstanbul'da hayata veda etti.

Ordu'da bir süre önce CHP İl Başkanlığı'nda Sekreter olarak çalışan ve daha sonra eğitimine devam ederek iç mimar olan Gülşen Şıhoğlu, uzun bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Göğüs kanseri olan ve İstanbul'da tedavi gören Gülşen Şıhoğlu'dan acı haber geldi. Gülşen'in ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu.    Gülşen Şıhoğlu'nun cenazesinin Ordu'ya getirilip Uzunisa Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
ORDU'da bir süre önce CHP İl Başkanlığı'nda görev yapan iç mimar Gülşen Şıhoğlu, amansız hastalığa yenik düştü, İstanbul'da hayata veda etti.
Ordu'da bir süre önce CHP İl Başkanlığı'nda Sekreter olarak çalışan ve daha sonra eğitimine devam ederek iç mimar olan Gülşen Şıhoğlu, uzun bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Göğüs kanseri olan ve İstanbul'da tedavi gören Gülşen Şıhoğlu'dan acı haber geldi. Gülşen'in ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu. 

 

Gülşen Şıhoğlu'nun cenazesinin Ordu'ya getirilip Uzunisa Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.