GÜLYALI BALIKÇI BARINAĞI YENİLENECEK

Gündem 12.06.2020 - 00:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3430+ kez okundu.
 

GÜLYALI BALIKÇI BARINAĞI YENİLENECEK

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Barınağıyla ilgili hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek turizme yönelik güzel bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Barınağıyla ilgili hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek turizme yönelik güzel bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti. İlçenin gelişimini engelleyen, kangren olmuş sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarını yoğunlaştıran Başkan Tepe, Gülyalı Balıkçı Barınağıyla ilgili hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek turizme yönelik güzel bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti.  BALIKÇI BARINAĞINDA HUKUKİ SÜRECİ BEKLİYORUZ Gülyalı Limanı içerisindeki kent estetiğine aykırı görünümden en çok biz rahatsız oluyoruz diyen Başkan Tepe, “Seçim döneminde sözünü vermiştik. Balıkçı Barınağı içerisinde ilçemize yakışır güzel bir projeyi hayata geçireceğiz. Projemiz de kaynağımız da hazır. Ancak uzun süreden bu yana devam eden hukuki bir süreç var. Çalışmaları başlatabilmemiz için hukuki sürecin tamamlanmasını heyecanla bekliyoruz” dedi. BÖLGE MİMARİSİNE UYGUN TURİZME YÖNELİK BİR PROJE Seçim döneminde en çok dile getirdiği projelerden birinin Gülyalı Balıkçı Barınağının modernizasyonu olduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Derme çatma bir şekilde sıralanan barınakları bölge mimarisine uygun, balıkçılarımızın ihtiyacını karşılayacak tek tip yapılara çevireceğiz. İlçemizin Ordu’nun denizle teması olan sayılı ilçelerden biri olması sebebiyle de modern balık restaurantı da projemizin içerisinde yer alıyor. Balıkla anılan bir ilçe konumundayız. İnsanların ailesiyle birlikte gelip vakit geçirebilecekleri, Ordu’nun en güzel balıklarının tüketildiği bir görünümle gastronomi turizmi bakımından da cazibeli bir proje olacak” dedi.  GELİRLERİN AZALMASINA RAĞMEN ÇALIŞMALARDA DUR DURAK YOK Gelirlerimizin %70 düşmesi, emlak vergisi dönemi olmasına rağmen vergi tahsilatının geçen yıla oranla %35 civarında gerçekleşmesine rağmen istikrarlı bir şekilde çalışma yürüttüklerini hatırlatan Başkan Tepe, “Balıkçı Barınağıyla ilgili taslak projemizi ilerleyen günlerde balıkçı kooperatifimizde yer alan esnaflarımızla da paylaşacağız ve onların da görüşlerini aldıktan sonra nihai şekline kavuşturacağız” dedi.
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Barınağıyla ilgili hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek turizme yönelik güzel bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Barınağıyla ilgili hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek turizme yönelik güzel bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

İlçenin gelişimini engelleyen, kangren olmuş sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarını yoğunlaştıran Başkan Tepe, Gülyalı Balıkçı Barınağıyla ilgili hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek turizme yönelik güzel bir projeyi hayata geçireceklerini belirtti. 

BALIKÇI BARINAĞINDA HUKUKİ SÜRECİ BEKLİYORUZ

Gülyalı Limanı içerisindeki kent estetiğine aykırı görünümden en çok biz rahatsız oluyoruz diyen Başkan Tepe, “Seçim döneminde sözünü vermiştik. Balıkçı Barınağı içerisinde ilçemize yakışır güzel bir projeyi hayata geçireceğiz. Projemiz de kaynağımız da hazır. Ancak uzun süreden bu yana devam eden hukuki bir süreç var. Çalışmaları başlatabilmemiz için hukuki sürecin tamamlanmasını heyecanla bekliyoruz” dedi.

BÖLGE MİMARİSİNE UYGUN TURİZME YÖNELİK BİR PROJE

Seçim döneminde en çok dile getirdiği projelerden birinin Gülyalı Balıkçı Barınağının modernizasyonu olduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Derme çatma bir şekilde sıralanan barınakları bölge mimarisine uygun, balıkçılarımızın ihtiyacını karşılayacak tek tip yapılara çevireceğiz. İlçemizin Ordu’nun denizle teması olan sayılı ilçelerden biri olması sebebiyle de modern balık restaurantı da projemizin içerisinde yer alıyor. Balıkla anılan bir ilçe konumundayız. İnsanların ailesiyle birlikte gelip vakit geçirebilecekleri, Ordu’nun en güzel balıklarının tüketildiği bir görünümle gastronomi turizmi bakımından da cazibeli bir proje olacak” dedi. 

GELİRLERİN AZALMASINA RAĞMEN ÇALIŞMALARDA DUR DURAK YOK

Gelirlerimizin %70 düşmesi, emlak vergisi dönemi olmasına rağmen vergi tahsilatının geçen yıla oranla %35 civarında gerçekleşmesine rağmen istikrarlı bir şekilde çalışma yürüttüklerini hatırlatan Başkan Tepe, “Balıkçı Barınağıyla ilgili taslak projemizi ilerleyen günlerde balıkçı kooperatifimizde yer alan esnaflarımızla da paylaşacağız ve onların da görüşlerini aldıktan sonra nihai şekline kavuşturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.