GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.06.2019 - 09:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3303+ kez okundu.
 

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, “Kendi içimizde kavga ederek, didişerek değil, birbirimize omuz vererek, destek vererek inşallah bu şehir hak ettiği yere gelecektir” diyerek Orduspor ile Yeni Orduspor’un birleşmesi gerektiğine dikkat çekti.

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Orduspor ile Yeni Orduspor birleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ordululara Trabzon örneğini veren Çanak, “Yanımızda Trabzon var, nüfusu bizim kadar. Trabzonspor’un Süper Lig’de başarısını görüyoruz. Aşağıda 5 tane daha 3’üncü lig, 2’nci lig takımları var. Şehir bütün belediye başkanlarıyla, milletvekilleriyle, valisiyle bu kadar yapıyı taşıyor. İlçe takımları bu ligde kalıyor ama biz 200 bin nüfuslu merkez Altınordu belediyeden oluşan bir takım 700 bin nüfuslu büyükşehir olarak bir takım olarak bunu başaramıyoruz. Ünye maalesef profesyonel ligde değil. Fatsa profesyonel ligde yaşadıklarını maalesef canımız yanarak izliyoruz. Çıkıp da bu şehirde bu takımlar yerlerde sürüneceklerse kusura bakmasın bu şehir elbette bunun da bir şekliyle tepkisini verecektir” dedi. İş konuşmayla bitmiyor Destek vererek Ordu takımlarının iyi bir noktaya gelebileceğini ifade eden Çanak, “Bizim beklentimiz şu; Hilmi Beyi de, Aşkın beyi de tanıyorum. Onlar özellikle Orduspor, Yeni Orduspor denkleminde bu şehrin birlikteliğini sağlaması konusunda da bir irade koyacaklar. İnşallah bu iradeyle birlikte orada gerçekten bu işe gönül vermiş, amiyane tabirle Orduspor sevdalısı arkadaşların da bir araya gelmek suretiyle tek hedef olan rakiplerimizin Giresunspor, Samsunspor, Çorumspor, Kayserispor, Malatyapsor olduğu bir sezon yaşayarak, kendi içimizde kavga ederek, didişerek değil, birbirimize omuz vererek, destek vererek inşallah bu şehir hak ettiği yere gelecektir. İş konuşmayla bitmiyor. Herkes konuşur, yorum yapar. İşin manevi tarafında olurken, karşı taraftaki insanların da hukukunu korurken, bir taraftan da ciddi anlamda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla maddi olarak destek verdiler. Bu tesisler, bu kulüp emin olan Türkiye’de futbolcuların gelip anlaşmak istediği, araya menajer, hatırı sayılır insanlar koyarak futbol oynamak istediği bir kulüptür. Bunlara vesile olanlar da başta Enver Yılmaz olmak üzere yönetim kurulu başkanı Faruk Bey ve arkadaşlarıdır. Ben onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Eski AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, “Kendi içimizde kavga ederek, didişerek değil, birbirimize omuz vererek, destek vererek inşallah bu şehir hak ettiği yere gelecektir” diyerek Orduspor ile Yeni Orduspor’un birleşmesi gerektiğine dikkat çekti.

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Orduspor ile Yeni Orduspor birleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ordululara Trabzon örneğini veren Çanak, “Yanımızda Trabzon var, nüfusu bizim kadar. Trabzonspor’un Süper Lig’de başarısını görüyoruz. Aşağıda 5 tane daha 3’üncü lig, 2’nci lig takımları var. Şehir bütün belediye başkanlarıyla, milletvekilleriyle, valisiyle bu kadar yapıyı taşıyor. İlçe takımları bu ligde kalıyor ama biz 200 bin nüfuslu merkez Altınordu belediyeden oluşan bir takım 700 bin nüfuslu büyükşehir olarak bir takım olarak bunu başaramıyoruz. Ünye maalesef profesyonel ligde değil. Fatsa profesyonel ligde yaşadıklarını maalesef canımız yanarak izliyoruz. Çıkıp da bu şehirde bu takımlar yerlerde sürüneceklerse kusura bakmasın bu şehir elbette bunun da bir şekliyle tepkisini verecektir” dedi.

İş konuşmayla bitmiyor

Destek vererek Ordu takımlarının iyi bir noktaya gelebileceğini ifade eden Çanak, “Bizim beklentimiz şu; Hilmi Beyi de, Aşkın beyi de tanıyorum. Onlar özellikle Orduspor, Yeni Orduspor denkleminde bu şehrin birlikteliğini sağlaması konusunda da bir irade koyacaklar. İnşallah bu iradeyle birlikte orada gerçekten bu işe gönül vermiş, amiyane tabirle Orduspor sevdalısı arkadaşların da bir araya gelmek suretiyle tek hedef olan rakiplerimizin Giresunspor, Samsunspor, Çorumspor, Kayserispor, Malatyapsor olduğu bir sezon yaşayarak, kendi içimizde kavga ederek, didişerek değil, birbirimize omuz vererek, destek vererek inşallah bu şehir hak ettiği yere gelecektir. İş konuşmayla bitmiyor. Herkes konuşur, yorum yapar. İşin manevi tarafında olurken, karşı taraftaki insanların da hukukunu korurken, bir taraftan da ciddi anlamda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla maddi olarak destek verdiler. Bu tesisler, bu kulüp emin olan Türkiye’de futbolcuların gelip anlaşmak istediği, araya menajer, hatırı sayılır insanlar koyarak futbol oynamak istediği bir kulüptür. Bunlara vesile olanlar da başta Enver Yılmaz olmak üzere yönetim kurulu başkanı Faruk Bey ve arkadaşlarıdır. Ben onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.