GÜNDOĞDU BAŞLADI

Siyaset 22.01.2019 - 13:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3406+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU BAŞLADI

,AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının hemen ardından sahaya indi.

,AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının hemen ardından sahaya indi. Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile birlikte ziyaretlerde bulundu. Gündoğdu ve Tören’in Ziyaretleri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu ziyaretinin hemen ardından 31 Mart yerel seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile ilçede ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığında teşkilat ile istişare toplantısında bir araya gelen Metin Gündoğdu “Heyecanımızı sokağa yansıtma zamanı geldi. Kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak, rekor bir oyla zillet ittifakını hezimete uğratacağız.” dedi. İl Yöneticileri ile İstişare Toplantısı Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile esnafları ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve teşkilat mensuplarıyla Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ile bir araya geldi. Kestane Mahallesinden, Hasan Şahin’in cenaze törenine katılan Gündoğdu, akşam saatlerinde AK Parti Ordu İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak parti yöneticileri ile istişarelerde bulundu.
,AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının hemen ardından sahaya indi.

,AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının hemen ardından sahaya indi. Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

Gündoğdu ve Tören’in Ziyaretleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu ziyaretinin hemen ardından 31 Mart yerel seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile ilçede ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığında teşkilat ile istişare toplantısında bir araya gelen Metin Gündoğdu “Heyecanımızı sokağa yansıtma zamanı geldi. Kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak, rekor bir oyla zillet ittifakını hezimete uğratacağız.” dedi.

İl Yöneticileri ile İstişare Toplantısı

Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile esnafları ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve teşkilat mensuplarıyla Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ile bir araya geldi. Kestane Mahallesinden, Hasan Şahin’in cenaze törenine katılan Gündoğdu, akşam saatlerinde AK Parti Ordu İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak parti yöneticileri ile istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.