GÜNDOĞDU'DAN MÜJDE

Gündem 12.09.2019 - 13:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3040+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU'DAN MÜJDE

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’ndan Ordu’ya 3.5 Milyon TL.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’ndan Ordu’ya 3.5 Milyon TL. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, toplam 3,5 Milyon TL’lik DOKAP’tan Ordu’ya 1 Milyon TL’lik ödeme geldiğini, projenin 2020 yılında da devam edeceğini belirtti. 2020’de de Uygulanacak Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Ordu İl Tarım Müdürlüğümüz tarafından kırsal gelir kaynaklarının çeşitlendirmesi için sunulan proje DOKAP tarafından onaylandı. Proje 2019 ve 2020 yıllarında Ordu ve ilçelerinde uygulanacak ve toplam 3,5 Milyon TL’lik bir kaynak ilmize gelecek. Bu proje ile çiftçilerimize tarımsal ürün çeşitliliği konusunda destek sağlanarak, tarımsal gelirlerin arttırılması hedeflenmektedir. Sunulan projeye önemli destekler veren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank ve bakan yardımcılarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’ndan Ordu’ya 3.5 Milyon TL.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’ndan Ordu’ya 3.5 Milyon TL.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, toplam 3,5 Milyon TL’lik DOKAP’tan Ordu’ya 1 Milyon TL’lik ödeme geldiğini, projenin 2020 yılında da devam edeceğini belirtti.

2020’de de Uygulanacak
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Ordu İl Tarım Müdürlüğümüz tarafından kırsal gelir kaynaklarının çeşitlendirmesi için sunulan proje DOKAP tarafından onaylandı. Proje 2019 ve 2020 yıllarında Ordu ve ilçelerinde uygulanacak ve toplam 3,5 Milyon TL’lik bir kaynak ilmize gelecek. Bu proje ile çiftçilerimize tarımsal ürün çeşitliliği konusunda destek sağlanarak, tarımsal gelirlerin arttırılması hedeflenmektedir. Sunulan projeye önemli destekler veren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank ve bakan yardımcılarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.