GÜNDOĞDU GENÇLERLE BULUŞTU

Gündem 28.05.2018 - 09:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3828+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU GENÇLERLE BULUŞTU

Seçim çalışmalarını hızlı sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu gündüz ilçe ziyaretlerini sürdürürken sahurda da gençler ile bir araya geliyor.

Seçim çalışmalarını hızlı sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu gündüz ilçe ziyaretlerini sürdürürken sahurda da gençler ile bir araya geliyor. Kapımız da, Gönlümüz de Açık 24 Haziran’daki seçimler için ilçe ilçe gezmeye başlayan AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Altınordu ve Kabadüz ilçeleri ziyaretlerinin ardından, Altınordu İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile sahurda buluşmuştu. Ünye ve Fatsa’da Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılış törenlerine katılan Metin Gündoğdu, sahurda ise Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan Metin Gündoğdu “Benim derdim gençler. Siyasetin, ekonominin ve demokrasinin gelişmesi gençlerin elinde. AK Parti seçilme yaşını önce 25’e ardından 18’e düşürerek gençlere ne kadar güvendiğini gösterdi. Bugün Türkiye’nin dört bir yanından 25 yaşın altında 57 milletvekili adayımız var. Ankara’da yanıma Ordulu bir gencimiz geldiği zaman ben çok mutlu oluyorum. Kapımız da, gönlümüz de açık. Sizlerin sosyal ve siyasi hayatta aktif roller alması için elimizden geleni yaptık, bundan sonrada yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gençleri yedek kulübesinde değil, ilk onbirde görmek istiyoruz. ” dedi.
Seçim çalışmalarını hızlı sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu gündüz ilçe ziyaretlerini sürdürürken sahurda da gençler ile bir araya geliyor.

Seçim çalışmalarını hızlı sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu gündüz ilçe ziyaretlerini sürdürürken sahurda da gençler ile bir araya geliyor.

Kapımız da, Gönlümüz de Açık

24 Haziran’daki seçimler için ilçe ilçe gezmeye başlayan AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Altınordu ve Kabadüz ilçeleri ziyaretlerinin ardından, Altınordu İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile sahurda buluşmuştu. Ünye ve Fatsa’da Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılış törenlerine katılan Metin Gündoğdu, sahurda ise Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan Metin Gündoğdu “Benim derdim gençler. Siyasetin, ekonominin ve demokrasinin gelişmesi gençlerin elinde. AK Parti seçilme yaşını önce 25’e ardından 18’e düşürerek gençlere ne kadar güvendiğini gösterdi. Bugün Türkiye’nin dört bir yanından 25 yaşın altında 57 milletvekili adayımız var. Ankara’da yanıma Ordulu bir gencimiz geldiği zaman ben çok mutlu oluyorum. Kapımız da, gönlümüz de açık. Sizlerin sosyal ve siyasi hayatta aktif roller alması için elimizden geleni yaptık, bundan sonrada yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gençleri yedek kulübesinde değil, ilk onbirde görmek istiyoruz. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.