GÜNDOĞDU İLÇELERDE

Siyaset 12.11.2018 - 12:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1752+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU İLÇELERDE

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM çalışmaları dışındaki vaktini Ordu’da geçiriyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM çalışmaları dışındaki vaktini Ordu’da geçiriyor. Her hafta ilçeleri ziyaret eden Gündoğdu bu hafta da Altınordu, Aybastı, Kabataş ve Çatalpınar’da vatandaşlarla buluştu. Esnafını Ziyaret Etti Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ile Altınordu Ata Sanayi’de esnafları ziyarete etti. Gündoğdu Ata Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Kovancı ve kooperatif yönetimi ile de bir araya geldi.  Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’i ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Metin Gündoğdu, Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve ilçe teşkilatı bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gazeteciler ile Buluştu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu toplantısı ve ödül törenine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, akşam saatlerinde 28 Şubat Öğrenci Derneği Ordu Temsilcisi28 Şubat Öğrenci Derneği Ordu Temsilcileri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Tüm İlçelere Gidiyor İlçe ziyaretlerine Kabataş ile devam eden Metin Gündoğdu, ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlar ile buluştu. Kabataş’ın ardından Aybastı’yı ziyaret eden Gündoğdu İlçe Başkanı Fazlı Eren, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Salih Çelebi ile Aybastı’daki teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gündoğdu, Aybastılı hemşehrisi Fatma Yıldız’ın da cenaze merasimine katıldı. Hastaları Ziyaret Etti ‪Aybastı ilçe merkezinde esnaflarla buluşan Metin Gündoğdu Aybastı Belediye Başkanımız İzzet Gündoğar İlçe Başkanımız Fazlı Eren, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Salih Çelebi ile Aybastı Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Gündoğdu ilçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi. Gündoğdu, Aybastı Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi ve akşam saatlerinde Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi ziyaret etti. ‪Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ve İlçe Başkanı Haşim Bakar esnafları ziyaret eden Metin Gündoğdu, Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kuruluna katıldı.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM çalışmaları dışındaki vaktini Ordu’da geçiriyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM çalışmaları dışındaki vaktini Ordu’da geçiriyor. Her hafta ilçeleri ziyaret eden Gündoğdu bu hafta da Altınordu, Aybastı, Kabataş ve Çatalpınar’da vatandaşlarla buluştu.

Esnafını Ziyaret Etti
Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ile Altınordu Ata Sanayi’de esnafları ziyarete etti. Gündoğdu Ata Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Kovancı ve kooperatif yönetimi ile de bir araya geldi. 

Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’i ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Metin Gündoğdu, Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve ilçe teşkilatı bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Gazeteciler ile Buluştu
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu toplantısı ve ödül törenine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, akşam saatlerinde 28 Şubat Öğrenci Derneği Ordu Temsilcisi28 Şubat Öğrenci Derneği Ordu Temsilcileri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Tüm İlçelere Gidiyor
İlçe ziyaretlerine Kabataş ile devam eden Metin Gündoğdu, ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlar ile buluştu. Kabataş’ın ardından Aybastı’yı ziyaret eden Gündoğdu İlçe Başkanı Fazlı Eren, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Salih Çelebi ile Aybastı’daki teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gündoğdu, Aybastılı hemşehrisi Fatma Yıldız’ın da cenaze merasimine katıldı.

Hastaları Ziyaret Etti
‪Aybastı ilçe merkezinde esnaflarla buluşan Metin Gündoğdu Aybastı Belediye Başkanımız İzzet Gündoğar İlçe Başkanımız Fazlı Eren, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Salih Çelebi ile Aybastı Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Gündoğdu ilçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi. Gündoğdu, Aybastı Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi ve akşam saatlerinde Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi ziyaret etti.

‪Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ve İlçe Başkanı Haşim Bakar esnafları ziyaret eden Metin Gündoğdu, Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.