GÜNDOĞDU YOLLARIN HIZLANDIRIRLMASINI İSTEDİ

Siyaset 03.08.2018 - 11:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3465+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU YOLLARIN HIZLANDIRIRLMASINI İSTEDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya gelerek Ordu’da yapımı devam eden yollar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya gelerek Ordu’da yapımı devam eden yollar hakkında bilgi verdi.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yapımı devam eden Ordu Gölköy Yolu, Kabadüz Çambaşı Yolu ve İslamdağ Korgan Yolu hakkındaki son durumu aktardı. İlçe yollarının ulaşım konforu ve turizm için önemli olduğunu vurgulayan Gündoğdu, Bakan Turhan’dan yol çalışmaların hızla tamamlanarak Orduluların hizmetine açılmasını talep etti. "Ne Gerekiyorsa Yapacağız" Bakan Mehmet Cahit Turhan, Ordu'nun yollarıyla ilgili durumunu iyi bildiğini belirterek "Özellikle Gölköy Yolunun uzandığını biliyorum. Buranın yapımını hızlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya gelerek Ordu’da yapımı devam eden yollar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya gelerek Ordu’da yapımı devam eden yollar hakkında bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yapımı devam eden Ordu Gölköy Yolu, Kabadüz Çambaşı Yolu ve İslamdağ Korgan Yolu hakkındaki son durumu aktardı. İlçe yollarının ulaşım konforu ve turizm için önemli olduğunu vurgulayan Gündoğdu, Bakan Turhan’dan yol çalışmaların hızla tamamlanarak Orduluların hizmetine açılmasını talep etti.

"Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

Bakan Mehmet Cahit Turhan, Ordu'nun yollarıyla ilgili durumunu iyi bildiğini belirterek "Özellikle Gölköy Yolunun uzandığını biliyorum. Buranın yapımını hızlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.