GÜREŞ’İN KALBİ ORDU’DA ATACAK

Spor 14.01.2022 - 16:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3778+ kez okundu.
 

GÜREŞ’İN KALBİ ORDU’DA ATACAK

Ordu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Güreş Grup Müsabakaları, Atatürk Spor Salonunda başladı.

Ordu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Güreş Grup Müsabakaları, Atatürk Spor Salonunda başladı. Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek olan 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Güreş Grup Müsabakaları açılış serenomisi, Vali Tuncay Sonel’in de katılımıyla yapıldı. Açılış seremonisindeki konuşmasına, “19 ilçesi, denizi, yaylaları, güzellikleri ile Karadeniz’in güzel şehri Ordu’muza hoş geldiniz” diyerek, başlayan Vali Tuncay Sonel, ”İlimizde böyle bir organizasyonun yapılması dolayısıyla mutluluk duydum. Ülkemizin değişik illerinden Ordu’muza gelen genç kardeşlerimize hoş geldiniz demek ve onları tanımak, görmek ve heyecanlarına ortak olmak istedim” dedi. Güreş’in bir ata sporu olduğuna vurgu yapan Vali Sonel, “Sevgili gençler, sizler bizim geleceğimizsiniz. Güreşte ülke olarak başarılıyız. Sizlerin içerisinden de Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkacağına inancım tamdır. Sporla uğraşan gençlerin okul hayatı da başarılı oluyor. İnşallah gelecekte bu memlekete güzel işler, güzel hizmetler yapacak yerlere gelirsiniz. Her daim yanınızda olacağımızı da bilmenizi isterim” diyerek, sporcular adına şampiyonanın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise yaptığı konuşmada, ”3 gün boyunca pehlivanlar diyarı Ordu’muzda güreşin en iyi olduğu illerimizi ağırlayacağız. Sporcularımız da ecdatları gibi ilerleyen süreçte Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle Avrupa, Dünya, Olimpiyat Oyunlarında, ‘Türk gibi güçlü’ sözünü söyletmeye devam edeceklerdir. Organizasyona ve ilimizdeki spor faaliyetlerine destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Tuncay Sonel, 16 Ocak‘ta sona erecek olan 293 sporcu ile 24 kafile sorumlusunun katıldığı grekoromen ve serbest stil yarışmalarının ilk bölümünü izleyerek, sporculara başarı dileğini iletti.
Ordu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Güreş Grup Müsabakaları, Atatürk Spor Salonunda başladı.

Ordu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Güreş Grup Müsabakaları, Atatürk Spor Salonunda başladı.

Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek olan 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Güreş Grup Müsabakaları açılış serenomisi, Vali Tuncay Sonel’in de katılımıyla yapıldı.

Açılış seremonisindeki konuşmasına, “19 ilçesi, denizi, yaylaları, güzellikleri ile Karadeniz’in güzel şehri Ordu’muza hoş geldiniz” diyerek, başlayan Vali Tuncay Sonel, ”İlimizde böyle bir organizasyonun yapılması dolayısıyla mutluluk duydum. Ülkemizin değişik illerinden Ordu’muza gelen genç kardeşlerimize hoş geldiniz demek ve onları tanımak, görmek ve heyecanlarına ortak olmak istedim” dedi.

Güreş’in bir ata sporu olduğuna vurgu yapan Vali Sonel, “Sevgili gençler, sizler bizim geleceğimizsiniz. Güreşte ülke olarak başarılıyız. Sizlerin içerisinden de Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkacağına inancım tamdır. Sporla uğraşan gençlerin okul hayatı da başarılı oluyor. İnşallah gelecekte bu memlekete güzel işler, güzel hizmetler yapacak yerlere gelirsiniz. Her daim yanınızda olacağımızı da bilmenizi isterim” diyerek, sporcular adına şampiyonanın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.  

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise yaptığı konuşmada, ”3 gün boyunca pehlivanlar diyarı Ordu’muzda güreşin en iyi olduğu illerimizi ağırlayacağız. Sporcularımız da ecdatları gibi ilerleyen süreçte Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle Avrupa, Dünya, Olimpiyat Oyunlarında, ‘Türk gibi güçlü’ sözünü söyletmeye devam edeceklerdir. Organizasyona ve ilimizdeki spor faaliyetlerine destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Tuncay Sonel, 16 Ocak‘ta sona erecek olan 293 sporcu ile 24 kafile sorumlusunun katıldığı grekoromen ve serbest stil yarışmalarının ilk bölümünü izleyerek, sporculara başarı dileğini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.