GÜREŞÇİLER GURUR YAŞATTI

Spor 07.05.2019 - 16:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3457+ kez okundu.
 

GÜREŞÇİLER GURUR YAŞATTI

Ata sporumuz güreşte elde ettiği başarılarla Ordu’nun gurur kaynağı olan Ordu Büyükşehir Belediyespor adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ata sporumuz güreşte elde ettiği başarılarla Ordu’nun gurur kaynağı olan Ordu Büyükşehir Belediyespor adından söz ettirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor güreşçileri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda aldıkları derecelerle Ordululara gurur yaşattılar. BAŞPEHLİVAN NEDİM GÜREL İKİNCİ OLDU Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 20'ncisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde, Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Başpehlivan Nedim Gürel ikinci oldu. Antalya’nın Kumluca ilçesinde 20. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında Karatepe Stadı’nda düzenlenen güreşlere 68'i başpehlivan olmak üzere toplamda 1.100 güreşçi katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Nedim Gürel, yarı finalde 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu’yu mağlup ederek finale kaldı. Kıran kırana geçen final mücadelesinde ise Ali Gürbüz’e mağlup olan Nedim Gürel, 20. Tarım ve Seracılık Festivali Kumluca Yağlı Güreşleri'nde ikinciliği elde etti. TÜRK DÜNYASI MİNDERDE BOY GÖSTERDİ Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslararası 15. Fevzi Şeker Türk Dünyası  Yıldızlar Serbest Güreş Müsabakaları İstanbul’da yapıldı. Şampiyonaya ülkemizin yanı sıra Azerbaycan, Belçika, Kosova, Ukrayna, Makedonya, Bulgaristan ve Özbekistan katıldı. Şampiyonada mindere çıkan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 71 kg’da Muhammet Halit Özmüş ve 80 kg’da Nihat Bektaş altın madalya kazanırken, 51 kg’da Ahmet Yücel, 55 kg’da Muhammet Karavus ve 110 kg’da Adil Mısırcı bronz madalya elde ettiler. Öte yandan takım sıralamasında ise 195 puan toplayan Ukrayna birinci olurken, 185 puanla Türkiye ikinci, 138 puanla Ermenistan üçüncü oldu.  
Ata sporumuz güreşte elde ettiği başarılarla Ordu’nun gurur kaynağı olan Ordu Büyükşehir Belediyespor adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ata sporumuz güreşte elde ettiği başarılarla Ordu’nun gurur kaynağı olan Ordu Büyükşehir Belediyespor adından söz ettirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor güreşçileri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda aldıkları derecelerle Ordululara gurur yaşattılar.
BAŞPEHLİVAN NEDİM GÜREL İKİNCİ OLDU
Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 20'ncisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde, Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Başpehlivan Nedim Gürel ikinci oldu.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde 20. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında Karatepe Stadı’nda düzenlenen güreşlere 68'i başpehlivan olmak üzere toplamda 1.100 güreşçi katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Nedim Gürel, yarı finalde 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu’yu mağlup ederek finale kaldı. Kıran kırana geçen final mücadelesinde ise Ali Gürbüz’e mağlup olan Nedim Gürel, 20. Tarım ve Seracılık Festivali Kumluca Yağlı Güreşleri'nde ikinciliği elde etti.
TÜRK DÜNYASI MİNDERDE BOY GÖSTERDİ
Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslararası 15. Fevzi Şeker Türk Dünyası  Yıldızlar Serbest Güreş Müsabakaları İstanbul’da yapıldı. Şampiyonaya ülkemizin yanı sıra Azerbaycan, Belçika, Kosova, Ukrayna, Makedonya, Bulgaristan ve Özbekistan katıldı. Şampiyonada mindere çıkan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 71 kg’da Muhammet Halit Özmüş ve 80 kg’da Nihat Bektaş altın madalya kazanırken, 51 kg’da Ahmet Yücel, 55 kg’da Muhammet Karavus ve 110 kg’da Adil Mısırcı bronz madalya elde ettiler. Öte yandan takım sıralamasında ise 195 puan toplayan Ukrayna birinci olurken, 185 puanla Türkiye ikinci, 138 puanla Ermenistan üçüncü oldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.