GURURLUYUZ!

31.12.2019 - 07:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2758+ kez okundu.
 

GURURLUYUZ!

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Karaman, yerli otomobil üretimine destek vererek,” Bize gururlanmak ve destek vermek düşer” dedi.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Karaman, yerli otomobil üretimine destek vererek,” Bize gururlanmak ve destek vermek düşer” dedi. Ordu Ticaret Borsası olarak 2022’de piyasaya sürülecek yerli otomobile bugünden bir adet sipariş verdiklerini belirten Başkan Karaman şunları söyledi; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ‘nin 2017 yılındaki Genel Kurulu'nda iş dünyasına seslenen Sayın Cumhurbaşkanımız; “Yerli otomobil üretecek babayiğitler arıyorum” demiş ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU da söz alarak; “Biz yaparız Sayın Cumhurbaşkanım” diyerek tarihi süreç başlatılmıştı. “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG)“ Kasım 2017’de kurularak kolları sıvamış ve en nihayetinde bugünlere gelinmiştir. 27 Aralık 2019 tarihinde TOGG’nin Gebze’deki tesislerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımlarıyla yerli otomobillerimizin prototipi görücüye çıktı. Sonuç; muhteşem! TOGG marka araçlarımız, donanım, yazılım ve görüntüsü, performans ve konforuyla tam not aldı. Gururluyuz! Otomobil ve otomotiv sanayi, çağımızın en güçlü ve dinamik sektörlerindendir. Bu sektörde söz sahibi olmak, marka yaratmak ve markayı tutundurmak kalkınmanın en önemli eşiklerinden biridir. Bu anlamda Türk iş dünyasındaki, bir araya gelerek milli meselelerde sonuç alma çabası da takdire şayandır. Biz Türkiye’yiz, biz yaparız! TOGG marka otomobillerin seri üretime geçmesi için Bursa’da kurulacak bir fabrikaya bağlı olarak 2022 yılı hedef konulmuştur. Bu hedefin de tam zamanında tutturulacağından zerre şüphemiz yoktur. Keza Türk iş dünyası, Türk özel sektörü devletinin de desteğini ve güvenini alarak kollarını sıvamış ve şiarını İstiklâl Marşı’mızın “Kükremiş sel gibiyim/ bendimi çiğner aşarım” dizelerinden belirlemiştir. Türkiye, fındık üretim ve ticaretinde liderdir. Ordu, Türkiye’de en çok fındık üretilen ve ticari derinliğin en çok olduğu bu manada kendi markasını tescillemiş bir kenttir. “Yerli ve milli” anlamda böylesine bir farkındalık ve zenginlik içindeki bizler “Yerli otomobilin” ne manaya geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu farkındalığımız bizi daha da heyecanlandırıyor. Dünyada üretim ve ticaretinde tek tabanca olduğumuz fındığın kalbi, beyni, merkezi Ordu’da 1936 yılından beri sektöre hizmet veren Ordu Ticaret Borsası olarak 2022 yılında seri üretime girecek olan TOGG marka yerli otomobilimizden en az bir tanesine talip olarak, ön siparişimizi firmaya bildirdik. “Devrim otomobilleri” sürecinde yaşadığımız ve kursağımızda kalan hevesimiz “Devrin otomobilleri” ile yüzümüzü güldürdü ve geleceğe daha güvenle bakmamıza vesile oldu. Biz, yerli otomobil üreten ve dünyaya satan, bir marka yaratan Türkiye’yiz! Bize gururlanmak ve destek vermek düşer!
Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Karaman, yerli otomobil üretimine destek vererek,” Bize gururlanmak ve destek vermek düşer” dedi.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Karaman, yerli otomobil üretimine destek vererek,” Bize gururlanmak ve destek vermek düşer” dedi.
Ordu Ticaret Borsası olarak 2022’de piyasaya sürülecek yerli otomobile bugünden bir adet sipariş verdiklerini belirten Başkan Karaman şunları söyledi; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ‘nin 2017 yılındaki Genel Kurulu'nda iş dünyasına seslenen Sayın Cumhurbaşkanımız;
“Yerli otomobil üretecek babayiğitler arıyorum” demiş ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU da söz alarak;
“Biz yaparız Sayın Cumhurbaşkanım” diyerek tarihi süreç başlatılmıştı.
“Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG)“ Kasım 2017’de kurularak kolları sıvamış ve en nihayetinde bugünlere gelinmiştir.
27 Aralık 2019 tarihinde TOGG’nin Gebze’deki tesislerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımlarıyla yerli otomobillerimizin prototipi görücüye çıktı.
Sonuç; muhteşem!
TOGG marka araçlarımız, donanım, yazılım ve görüntüsü, performans ve konforuyla tam not aldı.
Gururluyuz!
Otomobil ve otomotiv sanayi, çağımızın en güçlü ve dinamik sektörlerindendir. Bu sektörde söz sahibi olmak, marka yaratmak ve markayı tutundurmak kalkınmanın en önemli eşiklerinden biridir. Bu anlamda Türk iş dünyasındaki, bir araya gelerek milli meselelerde sonuç alma çabası da takdire şayandır.
Biz Türkiye’yiz, biz yaparız!
TOGG marka otomobillerin seri üretime geçmesi için Bursa’da kurulacak bir fabrikaya bağlı olarak 2022 yılı hedef konulmuştur. Bu hedefin de tam zamanında tutturulacağından zerre şüphemiz yoktur. Keza Türk iş dünyası, Türk özel sektörü devletinin de desteğini ve güvenini alarak kollarını sıvamış ve şiarını İstiklâl Marşı’mızın “Kükremiş sel gibiyim/ bendimi çiğner aşarım” dizelerinden belirlemiştir.
Türkiye, fındık üretim ve ticaretinde liderdir. Ordu, Türkiye’de en çok fındık üretilen ve ticari derinliğin en çok olduğu bu manada kendi markasını tescillemiş bir kenttir. “Yerli ve milli” anlamda böylesine bir farkındalık ve zenginlik içindeki bizler “Yerli otomobilin” ne manaya geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu farkındalığımız bizi daha da heyecanlandırıyor.

Dünyada üretim ve ticaretinde tek tabanca olduğumuz fındığın kalbi, beyni, merkezi Ordu’da 1936 yılından beri sektöre hizmet veren Ordu Ticaret Borsası olarak 2022 yılında seri üretime girecek olan TOGG marka yerli otomobilimizden en az bir tanesine talip olarak, ön siparişimizi firmaya bildirdik.
“Devrim otomobilleri” sürecinde yaşadığımız ve kursağımızda kalan hevesimiz “Devrin otomobilleri” ile yüzümüzü güldürdü ve geleceğe daha güvenle bakmamıza vesile oldu.
Biz, yerli otomobil üreten ve dünyaya satan, bir marka yaratan Türkiye’yiz!
Bize gururlanmak ve destek vermek düşer!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.