GÜZELORDU SK - YENİ AMASYASPOR'U 1-0 GEÇTİ

Spor 20.02.2017 - 19:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3575+ kez okundu.
 

GÜZELORDU SK - YENİ AMASYASPOR'U 1-0 GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta lider Güzelorduspor ile en yakın takipçisi Yeni Amasyaspor karşılaşmasında gülen taraf Yeşil-Mavili ekip oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta lider Güzelorduspor, saha ve seyircisi önünde en yakın takipçisi Yeni Amasyaspor ile karşılaştı. Güzelorduspor açısından büyük önem taşıyan karşılaşmanın galibiyet gölünü 63. dakikada Severin Bikoko attı. Geçen sezon Yeni Amasyaspor forması giyen Bikoko, Güzelorduspor formasıyla attığı golle eski takımının şampiyonluk umutlarını söndürdü. Güzelordusporlu futbolcular maç sonunda büyük sevinç yaşarken galibiyeti saha ortasında kolbastı oynayarak doyasıya kutladılar.Güzelorduspor Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız, Yeni Amasyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız, “Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. En yakıp takipçimiz ile aramızdaki puan farkını açtık. Rehavete kapılmadan son maça kadar sahaya galibiyet için çıkacağız. Sezon sonunda Ordu’ya, Ordululara büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olduğumuzda aşamayacağımız engel yoktur. Bugün 19 Eylül stadındaki tablo çok önemliydi. Stada gelen Orduspor taraftar gruplarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta lider Güzelorduspor ile en yakın takipçisi Yeni Amasyaspor karşılaşmasında gülen taraf Yeşil-Mavili ekip oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta lider Güzelorduspor, saha ve seyircisi önünde en yakın takipçisi Yeni Amasyaspor ile karşılaştı. Güzelorduspor açısından büyük önem taşıyan karşılaşmanın galibiyet gölünü 63. dakikada Severin Bikoko attı. Geçen sezon Yeni Amasyaspor forması giyen Bikoko, Güzelorduspor formasıyla attığı golle eski takımının şampiyonluk umutlarını söndürdü.

Güzelordusporlu futbolcular maç sonunda büyük sevinç yaşarken galibiyeti saha ortasında kolbastı oynayarak doyasıya kutladılar.

Güzelorduspor Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız, Yeni Amasyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız, “Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. En yakıp takipçimiz ile aramızdaki puan farkını açtık. Rehavete kapılmadan son maça kadar sahaya galibiyet için çıkacağız. Sezon sonunda Ordu’ya, Ordululara büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olduğumuzda aşamayacağımız engel yoktur. Bugün 19 Eylül stadındaki tablo çok önemliydi. Stada gelen Orduspor taraftar gruplarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.