GÜZELORDUSPOR ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Spor 19.11.2015 - 23:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1589+ kez okundu.
 

GÜZELORDUSPOR ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Güzelorduspor 3. Hafta müsabakasında sahasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 59. Dakikada Samet Madalı ve 65. Dakikada Caner Çolak’ın attığı golle 2-0 mağlup etti.

Lige iyi bir başlangıç yapamamalarına rağmen şu anda toparlandıklarına inandıklarını söyleyen Güzelorduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, “Ben şuana kadar zayıf takım göremedim. Herkes kendine göre güçlü bir takım yapmış. Bizde onlardan biriyiz. Belki lige iyi başlamadık ama şu anda toparlandık. Bunun göstergesi de aldığımız galibiyetlerdir. Bundan sonrada bu galibiyetler serisine devam edip üst sıralardaki yerimizi almak ve ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi. Gelecek haftayı bay geçerek tamamlayacaklarını söyleyen Kır, “Bu hafta maçımız yok ve dinleneceğiz. 3-4 gün takıma izin verip dinlenip gelecekler. Bay geçmeler bizim motivasyonumuzu bozuyor ama fikstür gereği olan şeyler. Bundan sonra oyuncularımla beraber galibiyetler devam edecek” dedi.
Güzelorduspor 3. Hafta müsabakasında sahasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 59. Dakikada Samet Madalı ve 65. Dakikada Caner Çolak’ın attığı golle 2-0 mağlup etti.

Lige iyi bir başlangıç yapamamalarına rağmen şu anda toparlandıklarına inandıklarını söyleyen Güzelorduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, “Ben şuana kadar zayıf takım göremedim. Herkes kendine göre güçlü bir takım yapmış. Bizde onlardan biriyiz. Belki lige iyi başlamadık ama şu anda toparlandık. Bunun göstergesi de aldığımız galibiyetlerdir. Bundan sonrada bu galibiyetler serisine devam edip üst sıralardaki yerimizi almak ve ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

Gelecek haftayı bay geçerek tamamlayacaklarını söyleyen Kır, “Bu hafta maçımız yok ve dinleneceğiz. 3-4 gün takıma izin verip dinlenip gelecekler. Bay geçmeler bizim motivasyonumuzu bozuyor ama fikstür gereği olan şeyler. Bundan sonra oyuncularımla beraber galibiyetler devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.