HIRSIZLARA KARŞI OPERASYON

Asayiş 04.03.2022 - 09:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3357+ kez okundu.
 

HIRSIZLARA KARŞI OPERASYON

Jandarma ekipleri Kumru ilçesinde aynı mahallede 8 evi soyan hırsızları başarılı bir operasyonla ele geçirdi.

Jandarma ekipleri Kumru ilçesinde aynı mahallede 8 evi soyan hırsızları başarılı bir operasyonla ele geçirdi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, Kumru İlçesi Yemişken Mahallesinde meydana gelen 8 ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik asayiş ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) unsurlarından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen ortak çalışmalar neticesinde Ö.A. (22 yaşında) ve F.D. (21 yaşında) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir.  Şüphelilerin yakalanması ve suça kosnu hırsızlık malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla 25 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyon neticesinde, söz konusu şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır.      Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (2) adet kurusıkı tabanca, 2 adet matkap, 1 adet şarjlı matkap, 1 adet motorlu testere, (1) adet daire testere, (1) adet elektrikli süpürge, 1 adet büyük mutfak tüpü ve (5) kilogram ayçiçek yağı ele geçirilmiştir.  Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs, tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.” denildi.    
Jandarma ekipleri Kumru ilçesinde aynı mahallede 8 evi soyan hırsızları başarılı bir operasyonla ele geçirdi.

Jandarma ekipleri Kumru ilçesinde aynı mahallede 8 evi soyan hırsızları başarılı bir operasyonla ele geçirdi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, Kumru İlçesi Yemişken Mahallesinde meydana gelen 8 ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik asayiş ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) unsurlarından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen ortak çalışmalar neticesinde Ö.A. (22 yaşında) ve F.D. (21 yaşında) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir. 

Şüphelilerin yakalanması ve suça kosnu hırsızlık malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla 25 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyon neticesinde, söz konusu şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır.     

Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (2) adet kurusıkı tabanca, 2 adet matkap, 1 adet şarjlı matkap, 1 adet motorlu testere, (1) adet daire testere, (1) adet elektrikli süpürge, 1 adet büyük mutfak tüpü ve (5) kilogram ayçiçek yağı ele geçirilmiştir. 

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs, tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.” denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.