HAFRİYAT TAŞIMA İZİN BELGESİ ÜCRETSİZ

Gündem 10.09.2014 - 17:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3852+ kez okundu.
 

HAFRİYAT TAŞIMA İZİN BELGESİ ÜCRETSİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hafriyat Şube Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Ordu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KAÇAK HAFRİYAT DÖKÜMÜNE ENGEL OLMAK İÇİN…   Çalışma kapsamında ekipler, Altınordu, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerinde zabıta ile birlikte kaçak hafriyat dökümüne engel olmak için denetleme gerçekleştirdi.   ALANLARIN TEMİZLENMESİ SAĞLANIYOR   Denetleme sırasında yol kenarlarına, dere yataklarına ve köprü altlarına kaçak olarak dökülmüş olan hafriyat ve molozlar ilgili birimlere haber verilerek bu alanların temizlenmesi de sağlanıyor.   “HAFRİYAT TAŞIMA VE KABUL BELGESİ”   Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atığı  taşıyacak araçlara  ücretsiz olarak “Hafriyat Taşıma İzin Belgesi “verildiğini ifade eden yetkililer,bu kapsamda bu zamana kadar 265 araca belge düzenlendiğini de söylediler.Ayrıca hafriyat üreticilerinin de faaliyetlerine başlamadan önce ilgili ilçe belediyesinden “Hafriyat Taşıma ve Kabul Belgesi” almasının zorunlu olduğunu vurgulayan yetkililer,bu belgelerin alınması ve işleyiş ile ilgili tüm bilgilerin http://www.ordu.bel.tr/Baskanlik/Hafriyat-Sube-Mudurlugu/60  linkinde bulunduğu bilgisini de verdiler.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hafriyat Şube Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Ordu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KAÇAK HAFRİYAT DÖKÜMÜNE ENGEL OLMAK İÇİN…

 

Çalışma kapsamında ekipler, Altınordu, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerinde zabıta ile birlikte kaçak hafriyat dökümüne engel olmak için denetleme gerçekleştirdi.

 

ALANLARIN TEMİZLENMESİ SAĞLANIYOR

 

Denetleme sırasında yol kenarlarına, dere yataklarına ve köprü altlarına kaçak olarak dökülmüş olan hafriyat ve molozlar ilgili birimlere haber verilerek bu alanların temizlenmesi de sağlanıyor.

 

“HAFRİYAT TAŞIMA VE KABUL BELGESİ”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atığı  taşıyacak araçlara  ücretsiz olarak “Hafriyat Taşıma İzin Belgesi “verildiğini ifade eden yetkililer,bu kapsamda bu zamana kadar 265 araca belge düzenlendiğini de söylediler.Ayrıca hafriyat üreticilerinin de faaliyetlerine başlamadan önce ilgili ilçe belediyesinden “Hafriyat Taşıma ve Kabul Belgesi” almasının zorunlu olduğunu vurgulayan yetkililer,bu belgelerin alınması ve işleyiş ile ilgili tüm bilgilerin http://www.ordu.bel.tr/Baskanlik/Hafriyat-Sube-Mudurlugu/60  linkinde bulunduğu bilgisini de verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.