HAFTA SONU ÇAMBAŞI’NDA BULUŞALIM

Kültür 17.07.2019 - 13:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2668+ kez okundu.
 

HAFTA SONU ÇAMBAŞI’NDA BULUŞALIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu yıl 18’incisi gerçekleştiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu yıl 18’incisi gerçekleştiriliyor. TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ ÇAMBAŞI YAYLASI’NA BEKLİYORUZ Ordu’nun önemli turizm noktalarından birisi olan Çambaşı Yaylası’nda düzenlenecek şenliklerin 18’incisinin yapılacağının altını çizen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “20-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilip 2 gün sürecek olan şenliklere tüm hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu. Başkan Güler, “İlimizin en önemli turizm yerlerinden biri olan Çambaşı Yaylamız’da bu yıl 18.’incisini düzenleyeceğimiz yayla şenlikleri için ekiplerimiz çalışmalarını tamamladılar. Doğası ve eşsiz güzellikleri ile Karadeniz Bölgesi’nin en güzel yaylalarından birisi olan ve ilimizin tanıtımı içinde önem arz eden Çambaşı Yaylası’nda gerçekleştirilecek şenliklere tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi. DOLU DOLU BİR FESTİVAL OLACAK Çambaşı Yaylası düzenlenecek birçok etkinlikle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Bu festivalde çeşitli yöresel yarışmalar (peynir, bal, çilek, kuzu ve buzağı yarışması, el sanatları sergisi) düzenlenirken; Taner Can, Mihriban Türkmen ve Kahraman İşler konserleri ile şenliğe katılanlar eşsiz anlar yaşayacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu yıl 18’incisi gerçekleştiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu yıl 18’incisi gerçekleştiriliyor.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ ÇAMBAŞI YAYLASI’NA BEKLİYORUZ

Ordu’nun önemli turizm noktalarından birisi olan Çambaşı Yaylası’nda düzenlenecek şenliklerin 18’incisinin yapılacağının altını çizen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “20-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilip 2 gün sürecek olan şenliklere tüm hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu.

Başkan Güler, “İlimizin en önemli turizm yerlerinden biri olan Çambaşı Yaylamız’da bu yıl 18.’incisini düzenleyeceğimiz yayla şenlikleri için ekiplerimiz çalışmalarını tamamladılar. Doğası ve eşsiz güzellikleri ile Karadeniz Bölgesi’nin en güzel yaylalarından birisi olan ve ilimizin tanıtımı içinde önem arz eden Çambaşı Yaylası’nda gerçekleştirilecek şenliklere tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

DOLU DOLU BİR FESTİVAL OLACAK

Çambaşı Yaylası düzenlenecek birçok etkinlikle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Bu festivalde çeşitli yöresel yarışmalar (peynir, bal, çilek, kuzu ve buzağı yarışması, el sanatları sergisi) düzenlenirken; Taner Can, Mihriban Türkmen ve Kahraman İşler konserleri ile şenliğe katılanlar eşsiz anlar yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.