"HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ"

Spor 25.02.2019 - 16:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3917+ kez okundu.
 

"HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ"

Kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışması düzenlendi.

Kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışması düzenlendi.Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu' nda düzenlenen yarışmaya il ve ilçelerden 13 kulüp 300 Sporcu katıldı.Düzenlenen yarışma renkli görüntülere sahne oldu. "Ordu Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması sona erdi. Başpehlivan Recep Kara, Spor Salonunda Kulüpler arası  Halk Oyunları İl birinciliği yarışması  festival havasında yarışan ekipler birbirlerine hünerlerini gösterdiler.Yapılan yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 2018-2019 eğitim öğretim sezonu Kulüpler arası Halk Oyunları Yarışmasında 300 Sporcunun  katıldığını, öğrencilerin derslerinin yanı sıra gelenek ve kültürümüzü yansıtan halk oyunlarına hazırlanmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkelerin en büyük zenginliğin kültür mirasları olduğunu, Kulüpler arası  halk oyunlarının bunların başında geldiğini ifade eden Genç, şöyle devam etti; Örf, adet ve geleneklerimize ışık tutan Kulüpler arası halk oyunlarına ilgi duyan ve yaşatılmasını öncülük eden öğrencilere, bunları hazırlayan eğiticilere ve okul yöneticilerine, müzisyenlere, hepsinden önemlisi çocuklarını bu gibi aktivitelere yönlendiren teşvik eden velilere teşekkür ederim.”dedi. ”Dereceye giren kulüplere ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Halk Oyunları il Temsilcisi Umut Kavasoğlu takdim etti. GELENEKSEL DÜZENLEMESİZ  MİNİKLER  1. Ordu İdman Yurdu Gençlik Spor Kulübü YILDIZLAR 1. Kotyora  Gençlik Spor Kulübü 2. Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü GENÇLER 1.1 Kotyora  Gençlik Spor Kulübü   2.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü BÜYÜKLER 1. Fatsa Hokey Spor Kulübü GELENEKSEL DÜZENLEMELİ MİNİKLER  1.Ordu İdman Yurdu Gençlik Spor Kulübü 2.Ünye  1957 Spor Kulübü Derneği YILDIZLAR 1.Ritim Sanat Spor Kulübü 2.Ordu İdman Yurdu Gençlik Spor Kulübü 3.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü GENÇLER 1.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü BÜYÜKLER 1.Ünyenin Dünkü Çocukları  Spor Kulübü  
Kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışması düzenlendi.
Kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışması düzenlendi.Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu' nda düzenlenen yarışmaya il ve ilçelerden 13 kulüp 300 Sporcu katıldı.Düzenlenen yarışma renkli görüntülere sahne oldu.
"Ordu Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması sona erdi. Başpehlivan Recep Kara, Spor Salonunda Kulüpler arası  Halk Oyunları İl birinciliği yarışması  festival havasında yarışan ekipler birbirlerine hünerlerini gösterdiler.Yapılan yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 2018-2019 eğitim öğretim sezonu Kulüpler arası Halk Oyunları Yarışmasında 300 Sporcunun  katıldığını, öğrencilerin derslerinin yanı sıra gelenek ve kültürümüzü yansıtan halk oyunlarına hazırlanmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkelerin en büyük zenginliğin kültür mirasları olduğunu, Kulüpler arası  halk oyunlarının bunların başında geldiğini ifade eden Genç, şöyle devam etti; Örf, adet ve geleneklerimize ışık tutan Kulüpler arası halk oyunlarına ilgi duyan ve yaşatılmasını öncülük eden öğrencilere, bunları hazırlayan eğiticilere ve okul yöneticilerine, müzisyenlere, hepsinden önemlisi çocuklarını bu gibi aktivitelere yönlendiren teşvik eden velilere teşekkür ederim.”dedi.
”Dereceye giren kulüplere ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Halk Oyunları il Temsilcisi Umut Kavasoğlu takdim etti.
GELENEKSEL DÜZENLEMESİZ 
MİNİKLER 
1. Ordu İdman Yurdu Gençlik Spor Kulübü
YILDIZLAR
1. Kotyora  Gençlik Spor Kulübü
2. Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü
GENÇLER
1.1 Kotyora  Gençlik Spor Kulübü  
2.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü
BÜYÜKLER
1. Fatsa Hokey Spor Kulübü
GELENEKSEL DÜZENLEMELİ
MİNİKLER 
1.Ordu İdman Yurdu Gençlik Spor Kulübü
2.Ünye  1957 Spor Kulübü Derneği
YILDIZLAR
1.Ritim Sanat Spor Kulübü
2.Ordu İdman Yurdu Gençlik Spor Kulübü
3.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü
GENÇLER
1.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü
BÜYÜKLER
1.Ünyenin Dünkü Çocukları  Spor Kulübü
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.