HASTANEMİZ BİN YATAKLI OLACAK

Sağlık 07.02.2017 - 18:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3070+ kez okundu.
 

HASTANEMİZ BİN YATAKLI OLACAK

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, şehir hastanesinin 850 yataklı olacağını ve bu yıl içerisinde temelinin atılmasını planladıklarını açıklamıştı.

Şehir hastanesi projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Tabipler Odası Başkan Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Ordu’ya yapılacak olan şehir hastanesinin yatak kapasitesinin bin olacağını söyledi. Doç. Dr. Özgür Enginyurt, gerekli görüşmelerin yapıldığını da kaydederek, “Hastanemiz bin yataklı olacak. Bu karara bağlandı” dedi. ODAMIZIN PROJESİ MEYVELERİNİ VERDİ Başkan Doç. Dr. Özgür Enginyurt, yoğun bakım üniteleriyle birlikte yatak kapasitesinin yaklaşık bin 150’lere çıkacağını da ifade ederek, şöyle konuştu: “Tabipler odasının bin günde bin yataklı hastane çalışması meyvesini verdi. Şehir hastanesi projelendirilirken, kapalı alanla ilgili projelendirme yapıldığı için 850 yatak denilmesinin zorunluluğu var ama hasta kapasitesi binin bile üzerinde olacak. Bu 850 yatağın içerisinde yoğun bakımlar olmadığı için muhtemelen bin 150 yatak olacak.  Bu gerçekten güzel bir sonuç. Ordu’muza hayırlı olsun.”
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, şehir hastanesinin 850 yataklı olacağını ve bu yıl içerisinde temelinin atılmasını planladıklarını açıklamıştı.

Şehir hastanesi projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Tabipler Odası Başkan Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Ordu’ya yapılacak olan şehir hastanesinin yatak kapasitesinin bin olacağını söyledi. Doç. Dr. Özgür Enginyurt, gerekli görüşmelerin yapıldığını da kaydederek, “Hastanemiz bin yataklı olacak. Bu karara bağlandı” dedi.

ODAMIZIN PROJESİ MEYVELERİNİ VERDİ

Başkan Doç. Dr. Özgür Enginyurt, yoğun bakım üniteleriyle birlikte yatak kapasitesinin yaklaşık bin 150’lere çıkacağını da ifade ederek, şöyle konuştu: “Tabipler odasının bin günde bin yataklı hastane çalışması meyvesini verdi. Şehir hastanesi projelendirilirken, kapalı alanla ilgili projelendirme yapıldığı için 850 yatak denilmesinin zorunluluğu var ama hasta kapasitesi binin bile üzerinde olacak. Bu 850 yatağın içerisinde yoğun bakımlar olmadığı için muhtemelen bin 150 yatak olacak.  Bu gerçekten güzel bir sonuç. Ordu’muza hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.