HAVALiMANINDA ESRAR YAKALANDI

Gündem 27.10.2020 - 00:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3552+ kez okundu.
 

HAVALiMANINDA ESRAR YAKALANDI

Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada yapılan operasyonda, 5 adet ecstasy ele geçirilirken, Ordu-Giresun havalimanında bir yolcunun eşyaları arasında 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada yapılan operasyonda, 5 adet ecstasy ele geçirilirken, Ordu-Giresun havalimanında bir yolcunun eşyaları arasında 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. 19/10/2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. Yine aynı gün şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi 20/10/2020 tarihinde ise 1 kişi hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapıldı. 21/10/2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (5) adet Ecstasy maddesi yakalanırken, şüpheli şahıs hakkında  uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem gerçekleştirildi. 22/10/2020 tarihinde Ordu Giresun Havalimanında yolcu olarak bulunan bir şahsın eşyaları arasında yapılan aramada (2) gram Esrar maddesi bulunması sebebiyle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 23/10/2020 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gram Erion maddesi ile (21) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 25/10/2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde yapılan aramada (1) adet Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 
Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada yapılan operasyonda, 5 adet ecstasy ele geçirilirken, Ordu-Giresun havalimanında bir yolcunun eşyaları arasında 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada yapılan operasyonda, 5 adet ecstasy ele geçirilirken, Ordu-Giresun havalimanında bir yolcunun eşyaları arasında 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.
19/10/2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. Yine aynı gün şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi
20/10/2020 tarihinde ise 1 kişi hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapıldı.
21/10/2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (5) adet Ecstasy maddesi yakalanırken, şüpheli şahıs hakkında  uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem gerçekleştirildi.
22/10/2020 tarihinde Ordu Giresun Havalimanında yolcu olarak bulunan bir şahsın eşyaları arasında yapılan aramada (2) gram Esrar maddesi bulunması sebebiyle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
23/10/2020 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gram Erion maddesi ile (21) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
25/10/2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde yapılan aramada (1) adet Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.